Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

SU45 Vol. 2

<< < (2/15) > >>

MKaczy:

--- Cytat: "|andy|" ---Fajnie się prezentuje, choć smugo mogłeś sobie darować, bo ani one przydatne ani ładne (przynajmniej wg mnie). Poza tym śrubki paintowe - też niezbyt fajnie wyglądają.
Coś jeszcze - czy tylko mi wiesza się program gdy w SU45 wcisnę 6 na numerycznej?
--- Koniec cytatu ---

Smugi, Andu, przy moim ustwienu monitora jak jade w nocy one naprawde fajnie wygaldaja :D (jak ktos ich nie chce, to prosze w modelu ostatnich 6 wpisów  usunać)
Przed chwilą sprawdzilam z tą 6 na num. U mnie dziala bez problemowo.

--- Cytat: "Český_Krtek" ---Nie wierzę do tej pory że to notatnik... O_o... może mnie ktoś uszczypnąć?
--- Koniec cytatu ---

Noatanik - 3Dmax na wolne komutery :)

--- Cytat: "Wojcio1991 niżej" ---W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.
--- Koniec cytatu ---

Paczka juz poprawiona ; -)

Wojcio1991:
W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.

|andy|:

--- Cytat: "Wojcio1991" ---W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.
--- Koniec cytatu ---

Tak, to przez to. Dopiero przy kolejnym uruchomieniu przeczytałem komunikat o braku pliku ;)

EU05:
Michał - wielkie gratulacje!
Trochę może jest błędów, ale rozumiem że to notatnik i wszystko wybaczam. Jeszcze tylko jakby były lepsze tekstury w kabinie...
Ale za to dźwięki super. Bardzo dobra robota. Takie realistyczne ;).

Nie rozpisuję się, gdyż właśnie prowadzę, ale powiem wprost - kawał dobrej roboty!

Piter_93:
Model extra...

MKaczy:
Mógłbyś jeszcze zrobić coś z tym dzwiękiem pneumaticrelay_s.wav ?

Po czasem nawet i odruchowo naciskam 6... i koniec jazdy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej