Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SU45 Vol. 2
MKaczy:
--- Cytat: "|andy|" ---Fajnie się prezentuje, choć smugo mogłeś sobie darować, bo ani one przydatne ani ładne (przynajmniej wg mnie). Poza tym śrubki paintowe - też niezbyt fajnie wyglądają.
Coś jeszcze - czy tylko mi wiesza się program gdy w SU45 wcisnę 6 na numerycznej?
--- Koniec cytatu ---
Smugi, Andu, przy moim ustwienu monitora jak jade w nocy one naprawde fajnie wygaldaja :D (jak ktos ich nie chce, to prosze w modelu ostatnich 6 wpisów usunać)
Przed chwilą sprawdzilam z tą 6 na num. U mnie dziala bez problemowo.
--- Cytat: "Český_Krtek" ---Nie wierzę do tej pory że to notatnik... O_o... może mnie ktoś uszczypnąć?
--- Koniec cytatu ---
Noatanik - 3Dmax na wolne komutery :)
--- Cytat: "Wojcio1991 niżej" ---W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.
--- Koniec cytatu ---
Paczka juz poprawiona ; -)
Wojcio1991:
W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.
|andy|:
--- Cytat: "Wojcio1991" ---W paczce brakuje dźwięku odluźniacza lokomotywy, czyli numeru 6 na klawiaturze numerycznej.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to przez to. Dopiero przy kolejnym uruchomieniu przeczytałem komunikat o braku pliku ;)
EU05:
Michał - wielkie gratulacje!
Trochę może jest błędów, ale rozumiem że to notatnik i wszystko wybaczam. Jeszcze tylko jakby były lepsze tekstury w kabinie...
Ale za to dźwięki super. Bardzo dobra robota. Takie realistyczne ;).
Nie rozpisuję się, gdyż właśnie prowadzę, ale powiem wprost - kawał dobrej roboty!
Piter_93:
Model extra...
MKaczy:
Mógłbyś jeszcze zrobić coś z tym dzwiękiem pneumaticrelay_s.wav ?
Po czasem nawet i odruchowo naciskam 6... i koniec jazdy :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej