Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SU45 Vol. 2
Profeta:
--- Cytat: "janek32" ---No tak, ale to jest SU45 a nie SU46. A z poprzednich postów wynika, że kolumny nie ma tylko w SU46. A w SU46 jest inna kabina, więc nie ma sensu jej przerabiać do SU46. Chyba, żeby się uprzeć i wstawić ją do SU46.
--- Koniec cytatu ---
Niech Cię ręka boska broni przed tym... Do SU46 będzie niedługo normalna kabina, więc proszę w niej nic nie grzebać. A co do kabiny SU45 to widać, że MKaczy włożył w nią sporo pracy. Nie spodziewajcie się idealnego odwzorowania, bo to tylko przeróbka kabiny ET22. Na prawdę wielkie słowa uznania dla autora, że był w stanie upodobnić ją do SU45 choćby w takim stopniu.
Pozdrawiam!
RooteK:
Ale niee.. Ja nie narzekam :) JA naprawdę gratuluję autorowi tej kabiny chęci i czasu ale ja lubię dążyć do doskonałości. Ja tam sobie mogę narzekać. MKaczy i tak robi to co może i gratulacje mu za tą pracę.
janek32:
--- Cytat: "Profeta" ---Niech Cię ręka boska broni przed tym... Do SU46 będzie niedługo normalna kabina, więc proszę w niej nic nie grzebać.
--- Koniec cytatu ---
Więc dlatego piszę, że jak by się uprzeć. Bo kabina SU46 i SU45 wygląda inaczej.
MKaczy:
Prosze pobrac poprawke z pierwszego postu. Poprawilem ten pulpit.
Co do obrotościomierzy, na razie dajmy sobie z nimi spokój, gdyz obecnie zabrakło mi czasu, na prace przy modelu.
Dziekuję i pozdrawiam ;)
RooteK:
Nie ma sprawy MKaczy :) I tak się napracowałeś. NA innym forum wyprosiłem dla ciebie zdjęcie pulpitu :) Popraw trochę podpisów i pozamieniaj miejscami lampki ;D (jeśli znajdziesz jutro czas)
http://img527.imageshack.us/my.php?image=pa240022vn0.jpg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej