Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Ganz po drodze do Wilisia
janek32:
--- Cytat: "ET22_RULZ" ---
--- Cytat: "maciek_1988" ---A jest juz normalna fizyka do tego szynobusu?
--- Koniec cytatu ---
Na dzien dzisiejszy exe nie pozwala na realistyczne odwzorowanie pojazdow z przekladnia hydromechaniczna.
--- Koniec cytatu ---
Można zrobić w uproszczony sposób z przekładnią mechaniczną. Na przykład Lxd2, który ma przekładnie hydrauliczną, w symku jest zrobiony z przekładnią mechaniczną.
pol102:
Z tego co już znam ET22_rulz to gdydy się dało to już by takie coś było. Sam próbowałem zrobić taką przekładnie która by to dobrze odwzorowała ale to jest nie możliwe. No bo jak jedna wajcha ma sterować hamowaniem, przyspieszaniem, i luzowaniem?
EU07-483:
A ma ktoś wersje z charakterystyka SN61 - bo to chyba najbardziej zblizone do SA. A przynajmniej lepsze niz EU07...
janek32:
--- Cytat: "EU07-483" ---A ma ktoś wersje z charakterystyka SN61 - bo to chyba najbardziej zblizone do SA. A przynajmniej lepsze niz EU07...
--- Koniec cytatu ---
Ale nie piszcie w temacie o Screenach o fizyce SN61, SA109 i innych.
hejnal:
--- Cytat: "pol102" ---Sam próbowałem zrobić taką przekładnie która by to dobrze odwzorowała ale to jest nie możliwe. No bo jak jedna wajcha ma sterować hamowaniem, przyspieszaniem, i luzowaniem?
--- Koniec cytatu ---
Albo ja czegoś nie rozumiem albo ty mylisz pojęcią: "Przekładnia hydrauliczna" z "sterowanie joystickiem".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej