Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Noc
defiler:
Witaj @Driver24 !
Efekt zaprezentowany na powyzszych screenach zapowiada sie bardzo dobrze. Czekamy !
Teraz troszke OT: Co ze zdjeciami wrocławskich bykow ? kilka tygodni temu rozmawialismy na ten temat ;) Udalo Ci sie cos "zlowic" ?
PZDR
EP08_015:
A ja zapytam o cos ciekawego. Domyslam się ze te lampy to nie sprawa strumienia światła w EXE a raczej smugi teksturowe. W związku z tym chciałbym zapytać jak wygląda sytuacja za dnia? Mozna prosić screny w scenerii dziennej z włączonymi światłami?
Driver24:
Prosze:
Ja pracuje na EXE yB 699kb. Nie zastosowałem tutaj żadnych strumieni światła. U podstawy lamy jest plane z teksturą.
Dodano po 2 minutach:
Starałem się te lampy zrobic jak najmniej fpso żerne.
Interesant:
Witam.
--- Cytat: "Driver24" ---Prosze:
Ja pracuje na EXE yB 699kb. Nie zastosowałem tutaj żadnych strumieni światła. U podstawy lamy jest plane z teksturą.
Dodano po 2 minutach:
Starałem się te lampy zrobic jak najmniej fpso żerne.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "EP08_015" ---A ja zapytam o cos ciekawego. Domyslam się ze te lampy to nie sprawa strumienia światła w EXE a raczej smugi teksturowe. W związku z tym chciałbym zapytać jak wygląda sytuacja za dnia? Mozna prosić screny w scenerii dziennej z włączonymi światłami?
--- Koniec cytatu ---
Nie obraził bym się jakby można było napisać programik (coś na podobieństwo Lato-Zima) Dzień-Noc który do juz istniejących scenerii mógł by dorzucić od siebie smugi. :)
Ale i tak @Driver24 Dobra robota
Cesky Kretek:
I jak sprawa wygląda z wysokością tych smug? Bo np. jeżeli lampa będzie stała na ziemi, to nie oświetli stojącego obok peronu który ma większą wysokość. Z kolei na odwrót - jeżeli lampa będzie stała na peronie, to smugi będą wisieć nad torami. Chyba że perony będą malutkiej wysokości... (a to już zbrzydło... Wszyscy chcą wysokich peronów! :P)
Ale nie powiem - pomysł i wykonanie mi się bardzo podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej