Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Noc

<< < (6/8) > >>

Driver24:
Witam serdecznie!

Prace nad trasą dobiegają końca. Kończe jeszcze stacje towarową koło Dębicy, a także w między czasie pisze jakieś ciekawe eventy w misjach.
Oczywiscie w dzień bedzie można pojeździc, ale ja tam wole jednak noc, więc wola gustu...
Jak coś to oczywiscie dodam zakładke z paczuszką lamp które nie świecą.

a to taki sobie screen:

Krzysiek626:

--- Cytat: Driver24 w 28 Października 2007, 01:02:24 ---Witam serdecznie!  /ciach.....
......ciach / taki sobie screen:

--- Koniec cytatu ---
Super klimat. Delektowałem się tym obrazkiem kilka minut i.....
coś tu nie jest tak. Aż usłyszałem głos współmieszkańca. Za proste tory, wyglądają jakby dopiero co zostały położone. Mało w Polsce jest dworców z tak równiutkim torowiskiem. Przeważnie są porozbijane i pokrzywione.
To nie zarzut, a taka sobie refleksja.
Gratuluje pomysłu i wykonania, gratuluję bo wiem że z tej fabryki wychodzą dopieszczone produkcje.

Kozi:
Fajnie, że będzie Dębica. Moje miasto, moja stacja ;) przynajmniej układ torowy :)

danielek:
Witam,

Trasa jest super przez 15 minut wpatrywałem się w scenery. Szczególnie podoba mi się ten wyjazd z szopy. Mam pytanie czy w trasie będą umieszczone słupki kilometrażowe? Dodaje to również wiele uroków, a ja lubię sobie pisac do takich tras rozkłady, ostrzeżenia i rozkazy. Z góry dzięki za odpowiedź.

defiler:
Piszesz tutaj o slupkach... Dotychczas we wszystkich (?) SCN brakowalo takze:

-ukresy
-budki dyżurnego przy kazdym przejezdzie srzezonym
-nastawnie na kazdej stacji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej