Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Noc

<< < (4/8) > >>

Driver24:
A więc tak...
W mojej scenerii, bedzie wszsytko co niezbedne, układ torowy stacji jest odwzorowany z planów. Będą to stacje: Dębica Osobowa, Dębica Towarowa, Wrocław Psie Pole, Wrocław Żerniki, Rudawa, Tunel. Zrobiłem także jeden posterunek odstępowy. Jak narazie na pociągu pośpiesznym razem z manewrami czas jazdy to 45min w jedną stronę. (około 40km) Jak narazie wszystko jest pod drutem.  Wprowadziłem ruch pojazdów drogowych a także ludzików typu "sok". max szlakowa bedzie 120 z kawałkiem 60 lub 80, sporo ograniczen, gdzie jest mozliwosc wykolejenia. Szlaki są 2 torowe, ale przewiduje mijanki :) Sp też jest pare.
A oto pare screenów:

Grand:
Bardzo fajnie sie prezentuje ta noc ale i trasa tez wyglada na ciekawa.

defiler:
@Driver24 no to ładnie :-) a bedzie duzo S1 w czasie jazdy ? ;>
W trasie autorstwa @BohunIC "blachownia.scn" bylo to ladnie zrobione, krotki odcinek ale sporo mijanek, S1 i duzo ograniczen.
W wiekszosci scenerii jest tak, ze tylko jedziemy, nie widzac nic oprocz S2. Malo mijanek i taka nudna ta jazda jest :/

RooteK:
A czy na tej sceneri będzie można jechać tylko w nocy ze smugami czy zrobisz jakiś dzień ;)

Driver24:
U mnie bedzie tak, bedzie kilka misji. Jedna z misji bedzie to pociąg express oczywscie dla osób lubiących S2, bo tak powinno byc :) potem ze 2 misje na pośpieszny, misje na osobowy i tam bedzie pare S1, no i oczywiscie pare misji na towarowy gdzie bedzie sporo S1 i S13 :))  ale pracy jeszcze mam duzo,a czasu mało, wiec prosze o cierpliwosc.
Pozdrawiam

Dodano po 3 minutach:

Acha... trasa bedzie tylko i wyłącznie nocna, bo takie miałem założenia. Pozatym jak ktos sobie odpali trase w dzien to moze sie rozczarowac brakiem dalekich widoków, ubogą w kotwienie na stacjach trakcji, bo to tylko zmniejsza fps, a ja skupiam sie bardzo na obiektach przytorowych, wrażeniach z nocnej jazdy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej