Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
201E pack wydany!
wujekmaslak:
--- Cytat: "Patrykos" ---Ale jak chce pooglądać loka z pozycji jazdy(żeby nie ruszac kamerą, gdy stoje przed nim, tzn. w czasie jazdy wychodze z kabiny, nie za pomoca F4 tylko za pomoca strzalek to w okolo sa te okropne sciany, ja chciałbym wtedy sobie pooglądać loka, nie przesuwając kamery).
--- Koniec cytatu ---
Za pomocą strzałek nie da się wyjść z kabiny...
Krzysiek626:
--- Cytat: "wujekmaslak" ---
--- Cytat: "Patrykos" ---Ale jak chce poo............).
--- Koniec cytatu ---
Za pomocą strzałek nie da się wyjść z kabiny...
--- Koniec cytatu ---
Masz dziwną wersję symulatora. Jak najbardziej można wyjrzeć przez okienko w zwykłym trybie, można się wtedy obejrzeć ( choć rzeczywiście strefa poruszania się jest mocno ograniczona). W trybie debugmode jak masz cierpliwość to podejdziesz kamerą nawet do ostatniego wagonu ( bez użycia F4).
Patrykos:
No właśnie wtedy widac te okropne sciany;/
wujekmaslak:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
Masz dziwną wersję symulatora. Jak najbardziej można wyjrzeć przez okienko w zwykłym trybie
--- Koniec cytatu ---
Wyjrzeć nie znaczy wyjść.
andrev1989:
Panowie, odwaliliście kawał dobrej roboty. Tymi bykami aż chce się jeździć! Do tego nawet fajna syrena (fakt może za cicha, ale gdy naciśniemy F4 i podlecimy dalej od loka, to jest dobrze słyszalna w przeciwieństwie do innych loków :) ) Kabina też niczego sobie, no może mechanik trochę zbyt nisko siedzi. Co do zewnętrznej części, tutaj też jest fajnie, tylko po naciśnięciu F4 i oddaleniu się na większą odległość od loka znika górny reflektor. Wiem, że tak jest w byku z wiadrami i rekinem, nie wiem jak jest w pozostałych. Szczerze, nie najlepiej to wygląda.
Mimo to strasznie się podoba:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej