Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wizja powstania trasy Cnt- Cnt
peter_gorlice:
--- Cytat: "pol102" ---w tej chwili nikt już chyba nie korzysta z MaSzyny na procku 300MHz, tak fikcja ma to do siebie że potrafi starsznie wciągać...
--- Koniec cytatu ---
Niektórzy ciupią na zintegrowanej grafice.
http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=5391
Procek mocny Athlon 3000+ ( w praktyce ustawienia stand. 2Ghz) - mam taki, nadaje się do convertowania filmów.
slimson:
Dodam swoje trzy grosze.
Naprawdę nie róbcie drugiego Quarka bo to bardzo nierealistyczne jest. To taka makieta przecież będzie: kręcić się w kółko. Lepiej zrobić coś bardziej realistycznego jak 40 km szlak z ładnym krajobrazem, a nie 13 pętelek gdzie z jednego miejsca widać pozostałe a na niebie wielka łapa która kręci tym wszystkim.
Żuk:
Chyba do końca nie wyobrażacie sobie jak to ma wyglądać.
Krzysiek626:
--- Cytuj ---Niektórzy ciupią na zintegrowanej grafice.
http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=5391
Procek mocny Athlon 3000+ ( w praktyce ustawienia stand. 2Ghz) - mam taki, nadaje się do convertowania filmów.
--- Koniec cytatu ---
Ten topic jest zakręcony, nie ma kart GF FX5200 zintegrowanych, @maropers miał na myśli raczej zintegrowaną kartę dźwiękową. Tyle że karty GF FX5200 to karty przeważnie o 64 bitowej, wolnej pamięci - niezbyt wydajne. Prawie jak zintegrowane. Podobnie będzie na laptopach i starszym sprzęcie. Moim skromnym zdaniem nie ma się co oglądać, na starszy i wolniejszy sprzęt, w ten sposób nigdy nic dobrego i wielkiego do symulatora nie powstanie.
Spieranie się czy to wygląda jak Quark, Krzyżowa, czy SC1 ? Przecież to rzecz gustu i wyboru, a te mają swoje wady i zalety. Będzie sporo głosów za i przeciw. Wszyscy chcemy mieć nowe trasy - trzeba się wziąć do roboty i tyle....
PS: @Q, na około 120 nowych dysków różnych firm, 11 padło w ciągu pierwszych 3 miesięcy użytkowania.
Żuk:
Co do padających dysków w moim przypadku to leży wszystko na płytkach DVD.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej