Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wizja powstania trasy Cnt- Cnt
uetam:
Bez sensu... Jezdzenie w kolko....
Jak juz chcecie zrobic jakis wezel to zobaczcie sobie na mape linii kolejowych w polsce i na podstawie tego zaplanujcie trase :)
Żuk:
Nie bez sensu. Każde kółko można zacząć innym szlakiem, aż 4. Druga sprawa to wszystko bedzie sie krecilo wokol srodka ukladu wspolrzednych, wiec nie bedzie efektu rzucania w kabinie po długiej jezdzie.
pol102:
Zgłaszam się na ochotnika! (tylko nie mówcie że jestem naiwnym frajerem xD) Bardzo chętnie się przyłącze do tego projektu!
Mariusz1970:
Jeżeli chodzi o eventy osobiście polecam kol Mati_Ana (dla niego to pryszcz, parę dni i po sprawie :)), do listy eventowców dodałbym kol. Huntera, Pawła1987.
Co do pomysła robienia wspólnie trasy w większym gronie mam sceptyczne nastawienie. Jak zwykle będzie słomiany zapał u wielu, chociaż próbujcie, próbujcie tawariście.
Jeżeli chodzi o mnie i eventy, to ja już nic nie będę robił przy MaSzynie, mogę jedynie podzielić się z kimś wiedzą jaką posiadłem coś tam grzebiąc i doświadczeniem z owego grzebania.
JONIN_EZT:
Witam
Co do projektu to sie przyłączam. Mam pare pytań (albo i propozycji). Czy będzie to linia całkowicie zaelektyfikowana czy będzie częściowo zelektyfikowana. Właściwie jakby to była mieszanka cos ala Całkowo Quark to nawet by to wyglądało. Po schemacie widze że to będzie duży projekt więc może i taka mieszanka mogłaby sie pojawic.
Oprócz tego przydałoby sie pomyslec czy były by odcinki na szybki tabor i na wolny. Kwestia budowy dobrej linii np na szlakową 120 lub 140
Jakieś odcinki manewrowe czemu nie. Przydałyby sie takie już większe.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej