Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
nowa fabryka wagonów ZT Świętochłowice
kudłacz:
Witam
zapraszam wszystkich zainteresowanych na strone
www.mateusz.jawnet.pl
do działu wagonownia->towarowe
a to z tego wzgledu ze beda tam wydawane moje modele do Maszyny
juz teraz mozna siagnac tam takie modele jak:
Uacs
Simms
Sikkps
Shimmns (z platforma i bez)
po 21 bedzie Shimmnss
a w najblizszej przyszlosci wagon Zas
Kozi:
Super :) Ściągnąć można ale uszkodzone są pliko doc z info i nie wiadomo jakie wpisy.
prof_klos:
Wpisy to można samemu stworzyć - gdy ściągnąłem poprzednie wagony - jeszcze z innego serwera tej strony - to jakoś dałem radę z wpisami.
Najwyższa pora sie nauczyć :P
Ale nie czepiam się. Żart. Można do plików - myślę - dodać tekstowy z wpisami, wszak zawsze komuś się przyda a nakład prac to nikły.
Stronę rzeczywiście należy pochwalić. Poza tym ma ona coś, co mnie wprost urzekło ( :P ) - mianowicie szata graficzna...! Miodne cudeńko.
Gratuluję autorowi tegoż tworu.
A zawartość także niezwykle cenna.
Kozi:
--- Cytat: "prof_klos" ---Wpisy to można samemu stworzyć - gdy ściągnąłem poprzednie wagony - jeszcze z innego serwera tej strony - to jakoś dałem radę z wpisami.
--- Koniec cytatu ---
Gratuluje.
--- Cytat: "prof_klos" ---Najwyższa pora sie nauczyć :P
Ale nie czepiam się. Żart. Można do plików - myślę - dodać tekstowy z wpisami...
--- Koniec cytatu ---
Gdzie napisałem, że nie umiem? Może pora troche powściagliwości sie nauczyć? Napisałem to by ludzie co nie umia sami tworzyc wpisów nie mieli problemów. I żeby nie było 2 miliony pytań jaki jest wpis.
Czepiasz się. Bo nie wiesz a gadasz.
prof_klos:
Wiem. Wiem doskonale.
Pisząc to - byłem w 100% przekonany jakiej odpowiedzi udzielisz.
Właśnie takiej.
W końcu jestem psychologiem... :)
Skończmy ten temat, bo po co się kłócić o jakąś bzdurę.
Zawsze mnie intrygowała stosunkowo mała ilość głosów - a wręcz niewiedza - wśród użytkowników o tej stronie, a jest to prawdziwy skarb taborowy dla Maszynistów.
Cieszę się,że ktoś z twórców w końcu podjął się jakiegoś rozreklamowania :)
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej