Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Wagony Z1
Bachaha:
--- Cytat: "defiler" ---Bachaha ładne tekstury, ale zgadzam sie z Profeta, o wiele wiele lepiej wygladalyby na modelu \CD\Bmz\ . :)
--- Koniec cytatu ---
Myślałam o tym juz, ale odnosze wrażenie (może sie myle), że model czeskiego Bmz , chociaz bardzo ładny, to jest zbyt niski.
Poscikk:
Bachaha bardzo ładnie Ci teściany czołowe wyszły :) Światła na swoim miejscu no i bardzo dobrze widoczne drzwi ;) Nic dodać nic ująć. Ale jednak spróbuj nałożyć te tekstury na Bmz. Więcej jest z nimi zabawy ale wózki są dobre.
Tomek6996:
--- Cytat: "Bachaha" ---
--- Cytat: "defiler" ---Bachaha ładne tekstury, ale zgadzam sie z Profeta, o wiele wiele lepiej wygladalyby na modelu \CD\Bmz\ . :)
--- Koniec cytatu ---
Myślałam o tym juz, ale odnosze wrażenie (może sie myle), że model czeskiego Bmz , chociaz bardzo ładny, to jest zbyt niski.
--- Koniec cytatu ---
Tez mam takie wrazenie, wolalbym na przyklad dostosowane te textury do wagonow 1xxa
EU07-483:
--- Cytat: "Tomek6996" ---
--- Cytat: "Bachaha" ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Tez mam takie wrazenie, wolalbym na przyklad dostosowane te textury do wagonow 1xxa
--- Koniec cytatu ---
Na 111A ? W zyciu!
Jesli ma byc to tylko na Z1.
Bachaha:
Zrobiłam teksturę wagonu restauracyjnego w malowaniu IC. I chociaz w rzeczywsitosci to nie Z1 to wydaje mi sie, że w symulatorze model ten pasuje najbardziej do tekstury restauracyjnego. Teraz jest juz chyba komplet:)
link:
http://rapidshare.com/files/29828283/Z1.rar.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej