Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Wagony Z1
Bachaha:
:) Proszę:
http://www.mytempdir.com/1287708
Poscikk:
Nieee no nie wierze :) Po prostu miodzio. Tylko zauwazylem jedno male niedociagniecie, ktore wystepuje we wszystkich wagonach BWE, mianowicie to:
Mam nadzieje, ze znajdziesz odrobine czasu aby to poprawic i jeszcze raz serdecznie gratuluje ;)
Bachaha:
Bardzo się ciesze, ze podobaja Wam się moje repainty:)
--- Cytat: "Poscikk" ---...Tylko zauwazylem jedno male niedociagniecie, ktore wystepuje we wszystkich wagonach BWE, mianowicie to:
Mam nadzieje, ze znajdziesz odrobine czasu aby to poprawic i jeszcze raz serdecznie gratuluje ;)
--- Koniec cytatu ---
Jesli masz na myśli kolor uszczelki :) to juz ją poprawiłam. Ale wydaje mi się, że to niedociągnięcie występuje tylko w wagonie restauracyjnym. Natomiast jesli mówisz o niedopasowaniu ściany czołowej do bocznej to niestety nie potrafie sobie z tym poradzic:/
Poscikk:
Nie mi chodzilo o to, że cała ściana tylna nie jest czarna :) Jest troszeczke inaczej nałożona tekstura w związku z tym jest złe mapowanie i model sobie nakłada czerń na prawie całą ścianę. Kapujesz?? Np. nie widać drzwi na końcach wognów(albo ja ich nie widzę).
Mam nadzieję, że nie namieszałem.
Ja natomiast w wolnym czasie spróbuje nałożyć teksturę na bmz, bo on ma te wózki MD524 czy jak one tam :)
Pozdrawiam
Cesky Kretek:
--- Cytat: "Poscikk" ---nie widać drzwi na końcach wognów.
--- Koniec cytatu ---
Jak to nie widać? Polecam podwyższyć kontrast, lub zmienić LCD na CRT...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej