Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Raciborski Bohun
andrev1989:
Widzę że teksturka prezentuje się świetnie:) Jednak mam mały problem, natomiast nie mogę ściągnąć jej z tego serwerka. Coś tam piszą, że jakiś limit dla darmowych użytkowników przekroczony i mały wałers...
Z góry dzięki za odpowiedzi.
EU07-483:
--- Cytat: "andrev1989" ---Widzę że teksturka prezentuje się świetnie:) Jednak mam mały problem, natomiast nie mogę ściągnąć jej z tego serwerka. Coś tam piszą, że jakiś limit dla darmowych użytkowników przekroczony i mały wałers...
--- Koniec cytatu ---
Bo na RS sa limity sciagania z jednego adresu IP - jesli masz siec osiedlowa bez zew. IP to musisz walczyc zeby nikt przed toba nie wykorzystal limitu :) Najlepiej wyczekac te xx minut i jak najszybciej zassac paczke.
A takstura OK - wreszcie koniec z "modelowa" tekstura.
Cesky Kretek:
Jak dla mnie bardzo ładna. Jak na repaint daje 10/10, jak na normalną teksturę 8/10.
Nie dziwcie się że taka rozdziałka, repainty najpierw się robi na bardzo dużej, później dopiero pomniejsza. Ja bynajmniej tak robię. :P
BLAcKboY:
--- Cytat: "andrev1989" ---Widzę że teksturka prezentuje się świetnie:) Jednak mam mały problem, natomiast nie mogę ściągnąć jej z tego serwerka. Coś tam piszą, że jakiś limit dla darmowych użytkowników przekroczony i mały wałers...
--- Koniec cytatu ---
Poszło.
Tomek6996:
Dawno nie bylo takiej osobowej textury. Prosimy wiecej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej