Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Plany zew. czy wystarczą by zrobić model?

(1/2) > >>

pawelpiotr19:
Mam pytanie do forumowiczów zajmujacych sie modelowaniem pojazdów do maszyny czy jest mozliwe zrobienie modelu maszyny(w tym przypadku pługu odsnieznego kturego chce sprzubowac zrobic) majac do dyspozycji same plany budowy zewnetrznej bez fotek. za odpowiedz z góry dziękuje

Używaj tematu, który ma coś wspólnego z treścią postu. Niedopuszczalne są tematy w rodzaju 'Pomocy', 'Pomóżcie' etc.
Temat zmoderowany
Akvin

kruger:
Model zrobisz, tylko bedzie nieoteksturowany.

PS. popracuj nad pismem.

pawelpiotr19:
dzeki a nad pismem musze bo polszczyzna zmieni sie dzieki takim jak ja

kruger:

--- Cytat: "pawelpiotr19" ---a nad pismem musze bo polszczyzna zmieni sie dzieki takim jak ja
--- Koniec cytatu ---

Ojj nie watpie nie watpie...

hejnal:

--- Cytat: "pawelpiotr19" ---Mam pytanie do forumowiczów zajmujacych sie modelowaniem pojazdów do maszyny czy jest mozliwe zrobienie modelu maszyny(w tym przypadku pługu odsnieznego kturego chce sprzubowac zrobic) majac do dyspozycji same plany budowy zewnetrznej bez fotek. za odpowiedz z góry dziękuje
--- Koniec cytatu ---

Jakich palnów? Masz pełną dokumentacje czy tylko rysunki z ogulnymi wymiarami zewnetrznymi? W tym drugim przypadku nie wiele zdziałasz i musisz mieć fotki (albo super pamiec jesli spotykasz się z obiektem na żywo) bo na fotkach zobaczysz szczegóły, których nie ma na planach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej