Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Turial - jak tworzyc scenerie od podstaw - pomożecie?
pol102:
Po 2godzinach przeszukiwania forum stwierdzam że takiego turiala, zwłaszcza pod 3d Studio Max'a 8 nie ma! Co więcej nie można ściągnąć skryptów z downloadu :/. Jeden dobry turial zalatwilby sprawe prawie wszystkich pytań.
I tu pojawia się pierwsze ale! - ja się na tym jeszcze nie znam(dopiero zainstalowalem Max'a) - więc mam prośbe do wszystkich, którzy mają o tym pojęcie, żeby się przyłączyli do tej misji.
P.S. Jeżeli to nie będzie miało sensu to prosze moderatorów o usunięcie tego wątku.
Miłosz
prof_klos:
Po co dwa razy ten sam temat?
Zdaje się, że moderatorzy i tak jeden będą musieli usunąć :]
Ale pomysł w gruncie rzeczy zdaje się być ciekawy i chyba faktycznie nie był tak w jednym opracowaniu opisany.
Wprawdzie można coś takiego stworzyć składając do kupy xxx postów na ten temat.
PEKAP:
Tutorial był, ale się zmył.
http://www.eu07.pl/misc/edscen
pol102:
Dlateg czas stworzyc nowy, lepszy i łatwiejszy!
Ja dla przykładu chciałbym zacząć tworzyć ale nie wiem jak:/
Mariusz1970:
"Czas stworzyć"
hmm, a kto to ma stworzyć?
Samo się nie stworzy, a ludzie, kórzy znają się na rzeczy i mogliby raczej tego nie zrobią, gdyż albo brak czasu albo chęci.
Trzeba pamiętać, że lata świetności MaSzyna już ma za sobą.
Ponadto, jak ktoś pisze, że zrobiłby secenerie, ale nie wie jak, to śmiem przypuszczać iż na 99,9% tego nie zrobi, gdyż na forum jest dość dużo informacji na ten temat (co wskazuje na jego lenistwo), a jak lenistwo to i tutorial nie pomoże, gdyż tworzenie scenerii, to żmudne i długie zajęcie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej