Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lxd2

<< < (2/11) > >>

Wojcio1991:
a mógłbym dostac jeszcze jakąś krótką instrukcje obsługi do loka bo cos kiepsko mi to idzie...jakos inaczej niz na innych lokach spalinowych...ale ja jestem natrętny:)

hejnal:
Uruchomienie silnika - Shit M
Nawrotnik - Shit D R
pozycje nastawnika - + -
biegi - * / (dwa biegi. W oryginale jest przekładnia hydrauliczna ttutaj mechaniczna)
kran hamulca - 9 3
Pozycje kranu:
1. szybkie napełnianie przewodu głównego 0,5 MPa
2. jazda 0,5 MPa
3. Luzowanie hamulca lokomotywy
4. odcięcie
5. hamowanie hamulca lokomotywy
6. upuszczanie powietrza z przewodu głównego
7. hamowanie nagłe.

Odpalamy silnik (M) ustawiamy kierunek jazdy (D lub R) i ustawiamy kran na jazdę. wrzucamu bieg (/) i nacisklamy +. hamowanie wymaga ustawiania kranu w pozycje odcięcia po uzyskaniu odpowiedniej siły hamowania.

Butchy_83:

--- Cytat: "hejnal" ---
Link
--- Koniec cytatu ---

Witam:)
Chyba troszke się spoźniłem, bo mi wyświetla na stronce lycosa: This website is currently under construction.
Gdyby był ktoś tak dobry i zapodał link na jakimś innym serwerku, byłbym wdzięczny bardzo:)
Pozdrawiam

Daro:
Tyle razy już mówiono o tym ehh... klikasz prawym na link i dajesz „zapisz element docelowy jako…” i nie mów że nie działa bo teraz ściągałem.

Butchy_83:

--- Cytat: "Daro" ---Tyle razy już mówiono o tym ehh... klikasz prawym na link i dajesz „zapisz element docelowy jako…” i nie mów że nie działa bo teraz ściągałem.
--- Koniec cytatu ---

pod warunkiem, że używasz IE ;) ale faktycznie mea culpa-nie sprawdziłem po IE , a pod Opera działo sie tak jak sie działo;) btw wiem jak się sciaga pliki ale dzieki za rade;) pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej