Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Rotfl!
Krzysiek626:
Tak się jakoś złożyło z tymi partycjami. Katalogi mam 2 - ten co na screenie, to tak jak napisałeś: zip. rar. exe. Wszelkie dodatki i paczki,trasy, modele, tekstury. Są tam też dwie zapasowe paczki (kopie) na wypadek awarii paczki podstawowej lub paczki testowej ( to 2 katalog) do testowania pojawiających się dodatków.
Są to zbiory od początku projektu MaSzyna. Prawdopodobnie część plików się powtarza, cóż trudno panować nad takim potworem. A przecież są rzeczy których nie mam. 1Gb pamięci na twardzielu kosztuje mniej niż 1zł.
ups, przepraszam za offtopic.
Cesky Kretek:
Moja maszyna (nieaktualizowana od kilku(nastu) miesięcy ma 177 foderów...
Liczmy na to, że nawet niech z paczką całościową ma 500 folderów... Na Twoim screenie masz ich prawie 7 kafli... Wychodzi na to, że masz tam prawie 14 normalnych, najnowszych symulatorów... Nie sądzę, aby poprzednie wersje maszyny miały również po ~500 folderów... Widać robiłeś sobie MASZYNA-01-02-07, MASZYNA-01-03-07, MASZYNA-01-04-07... Pfff...
Krzysiek626:
Coś pomyliłeś, @Krtek. Policz każdy wypuszczony plik + następne jego aktualizacje. Spakowane paczki Mariusza1970, (szt 3) Defilera, Pirka, Mati_An, Mateu, Queueda i paru innych. Do tego wszystkie paczki oficjalne i paczki z SVN (szt 3). Mam też spakowane backup do swoich paczek. I do... wiele innych. Liczenie katalogów nie ma nic do rzeczy.... ważne ile w nich jest plików. SM31 mam ze 4 kolejne wersje. Mógłbym tak jeszcze długo, bo to jest archiwum jak w IPN, a to oznacza że co zrobicie i jest w necie - może być u mnie.
prof_klos:
A co mi tam - troszkę inny humor :)
--- Cytat: "News Polski" ---Oto najnowsza, sugerowana polityka PKP:
Lekki tabor dla linii lokalnych, gwarantuje:
- zachowanie poprzednich prędkości szlakowych
- mniejsze zużycie nawierzchni
- znaczne zmniejszenie kosztów eksploatacyjnych.
Oto jak w tani sposób, z użyciem nieeksploatowanego taboru, można ratować polską kolej.
Inicjatywą zainteresowały się już takie spółki jak PKP InterCity oraz SKM...
--- Koniec cytatu ---
MKaczy:
"Maszyna EU07- 424" vs "NEBULA 3000"
ps.: Nie jestem autorem zdjęcia powyżej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej