Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Rotfl!

<< < (430/489) > >>

lukasn26:
Co do końcówek to też jest część Rotfla :). A co do zdjęcia to tamci byli z PKP, ci z PKP Cargo :)

jakubg1:
Malowanie nie ma dużego znaczenia, tak naprawdę to myślę, że przydałoby się wyrzucić tą dyskusję do śmietnika.

--- Cytat: adsim w 15 Stycznia 2013, 12:35:43 ---
--- Cytat: Sawi w 15 Stycznia 2013, 00:37:35 ---Nie ma, jak to to dobry drift po rosyjsku :D.

--- Koniec cytatu ---
@Sawi, chyba pora ujawnić nieco, co będzie robione po wydaniu tegorocznej paczki całościowej;D
Ze względu na duże zainteresowanie wykonywaniem rozmaitych popisów składami, zostały już podjęte prace nad oddaniem fizyki różnych sztuczek, jak drift, skoki, salta itd. Jak dobrze pójdzie możliwe będzie driftowanie nawet 30 wagonowym składem! Przewidujemy też możliwość tuningu lokomotyw zarówno optycznego, jak i mechanicznego. Wydanie już niebawem.* Więcej informacji nie szukajcie na fejsbuku:P.
*Prawdopodobny, niepewny termin, to 30 lutego 2015 r.;)

--- Koniec cytatu ---
Czyli powinno być wydane ponad pół roku temu. Tymczasem EU07 zaczął sypać null trackami, a forum gośćmi nic nierobiącymi...
Chyba za bardzo wybiegłem w przyszłość... :)
Czy bany nie działają? InterCity jest zbanowany, a mimo tego wszedł na forum.

matek123:

--- Cytuj ---Czy bany nie działają? InterCity jest zbanowany, a mimo tego wszedł na forum.

--- Koniec cytatu ---
Wystarczyło, że kliknął zaloguj. Nie zalogowało go, ale aktywność się zaznaczyła.

Benek:
Tak, mechanizm ciasteczek działa. Ten użytkownik nie ma czasowego bana, tylko permanentnego.

GOPdriver:
Edytując sobie scenerie SKP przypadkowo ją... wydrukowałem. Przewyższa Google Glass, bo mam ją namacalnie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej