Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Rotfl!

<< < (426/489) > >>

dak:
Przejazd dla rolników.

janek32:

--- Cytat: andru w 13 Kwietnia 2015, 14:29:47 ---Nie wiem jak to nazwać :>

--- Koniec cytatu ---
http://www.bazakolejowa.pl//foto/1035/1280121532-2.jpg

ST44-003:
Dziś na trasie pociągu pośpiesznego relacji Sandomierz - Dębica, doszłoby do potrącenia dwóch pracujących na torach pracowników Energetyki. Maszynista został ostrzeżony o pracach na torach, jednak to nie przeszkodziło pracownikom stać w osi toru pociągu. Mimo, iż maszynista podał sygnał baczność, Ci dalej stali w torze i nie raczyli się z niego ruszyć. Mimo silnej mgły w porę zauważył robotników i wdrożył hamowanie nagle. O mały wlos...
A poważnie: PC2015.04, L053 misja 4.
EDIT: Po ponownym podaniu sygnału, jednak po zatrzymaniu składu, robole zeszły z toru. Czyli opóźnienie w eventach, bo trąbiłem dużo wcześniej nawet.

Stele:
Tam jest zasięg eventlaunchera dość krótki. Może nie załapało jak trzymałeś klawisz. Chciałem ustawić go na tyle, by było widać, jak się usuwają i specjalnie odwróciłem ich tyłem, by cię nie widzieli jak nadjeżdżasz. Walić przepisy o obserwatorze. W razie czego jest zabezpieczenie, że jak nie zatrąbisz, to padają na glebę obok toru tuż przed twoim pociągiem. Ot taka wakacyjna zabawa. :P
  Dodano: 15 Kwietnia 2015, 18:18:20 Całkiem przypadkiem zaćmienie słońca zrobiłem. :P

jakubg1:
Nieudana próba zrobienia zygzaku na TD. Co ciekawe ułożyły się wszystkie i tylko wagony 2 klasy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej