Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Rotfl!

<< < (399/489) > >>

youBy:

--- Cytat: Benek w 03 Czerwca 2014, 01:02:48 ---Wrzucam foty na tekstury węglarek. Dziś robione, koło południa, właśnie zgrałem z aparatu. Tylko czoła brakuje, nie miałem dojścia.

--- Koniec cytatu ---
Coś nas tutaj kręcisz, bo południa jeszcze dzisiaj nie było!

ST44-003:
Może mu chodziło że koło południa... Polski? ;> @Benek, co za problem było jakiegoś Stoniacza wziąć, dogadać się z mechem, że na półgodziny rozepniesz ze 3 wagony będzie po sprawie? :P

Benek:

--- Cytat: maacius w 03 Czerwca 2014, 07:44:34 ---Masz w wyższej rozdzielczości? :)

--- Koniec cytatu ---
Mam mam ale nie wiem czy mam robic mylseiceie ze sie nadaja takie zdjeica? jak tak to jujtro sfoce cala PL.

--- Cytat: youBy w 03 Czerwca 2014, 09:33:15 ---Coś nas tutaj kręcisz, bo południa jeszcze dzisiaj nie było!

--- Koniec cytatu ---
Jak byłem w Tarniowie, to była godzina przed 11:00, pomimo tego, że byłem tam dzisiaj koło 1:00 w nocy. Chyba mają inną strefę czasową.

--- Cytat: ST44-003 w 03 Czerwca 2014, 10:45:34 ---@Benek, co za problem było jakiegoś Stoniacza wziąć, dogadać się z mechem, że na półgodziny rozepniesz ze 3 wagony będzie po sprawie? :P

--- Koniec cytatu ---
Gdy poszedłem do mechanika, to ten zapytał do czego mi to potrzebne. Jak powiedziałem, że do MaSzyny, to ten oznajmił, iż mi nie pomoże. Zna MaSzynę doskonale, ale ma już dość tych nowych tekstur na pojazdy. Powiedział, że nie ma nowych scenerii, pomimo iż widział w Internecie, że niektórzy je wykonują, np. w Rainsted. Dlatego myślę, że lepiej zamiast jeździć po stacjach i fotografować wagony i lokomotywy, bardziej skupić się na infrastrukturze, której w MaSzynie brakuje. Dodam, że w lokomotywie był pomocnik i manewrowy, obaj przyznali mu rację.

Ra:
Ale się spasła!

SKP:
Wiem, wypadałoby to zmienić i może kiedyś to zrobię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej