Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Rotfl!

<< < (392/489) > >>

Szymoniak:
To może wyjaśnię że niechcący wyszedłem do maszynowni i taki efekt po powrocie nastał po załączeniu szybkiego. Exe z paczki 13.

EU07-483:
Jedynym widocznym problemem jest brak sygnalizacji styczników liniowych. Reszta dla 4E jak najbardziej OK.
EDIT: Chociaż widzę, że kierunek jest chyba na 0? No to faktycznie błąd jakich wiele w 'symulatorze' ;-)

Exe:

--- Cytat: mechatronik w 17 Marca 2014, 22:06:33 ---Dokładnie nie pamiętam które ale część EU07 miała tak, że na oporowych kontrolka gasła, a na 0 i bezoporowych świeciła.

--- Koniec cytatu ---

Sam byłem świadkiem jak na zerowej pozycji nadal świeciła się kontrolka o jeździe na oporach. Dokładniej to była to siódemka 4E. :)

EU07-483:

--- Cytat: Exe w 19 Marca 2014, 15:49:52 ---Sam byłem świadkiem jak na zerowej pozycji nadal świeciła się kontrolka o jeździe na oporach. Dokładniej to była to siódemka 4E. :)

--- Koniec cytatu ---
A ja byłem świadkiem jak świeciła jeszcze lampka przek. nadm. wentylatorów. I co? I nic - tak ma być.

Exe:

--- Cytat: EU07-483 w 19 Marca 2014, 15:54:14 ---A ja byłem świadkiem jak świeciła jeszcze lampka przek. nadm. wentylatorów. I co? I nic - tak ma być.

--- Koniec cytatu ---

No jak się stosuje metody z jednym wiatrakiem, to się nie dziwie. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej