Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Rotfl!
Szymoniak:
To może wyjaśnię że niechcący wyszedłem do maszynowni i taki efekt po powrocie nastał po załączeniu szybkiego. Exe z paczki 13.
EU07-483:
Jedynym widocznym problemem jest brak sygnalizacji styczników liniowych. Reszta dla 4E jak najbardziej OK.
EDIT: Chociaż widzę, że kierunek jest chyba na 0? No to faktycznie błąd jakich wiele w 'symulatorze' ;-)
Exe:
--- Cytat: mechatronik w 17 Marca 2014, 22:06:33 ---Dokładnie nie pamiętam które ale część EU07 miała tak, że na oporowych kontrolka gasła, a na 0 i bezoporowych świeciła.
--- Koniec cytatu ---
Sam byłem świadkiem jak na zerowej pozycji nadal świeciła się kontrolka o jeździe na oporach. Dokładniej to była to siódemka 4E. :)
EU07-483:
--- Cytat: Exe w 19 Marca 2014, 15:49:52 ---Sam byłem świadkiem jak na zerowej pozycji nadal świeciła się kontrolka o jeździe na oporach. Dokładniej to była to siódemka 4E. :)
--- Koniec cytatu ---
A ja byłem świadkiem jak świeciła jeszcze lampka przek. nadm. wentylatorów. I co? I nic - tak ma być.
Exe:
--- Cytat: EU07-483 w 19 Marca 2014, 15:54:14 ---A ja byłem świadkiem jak świeciła jeszcze lampka przek. nadm. wentylatorów. I co? I nic - tak ma być.
--- Koniec cytatu ---
No jak się stosuje metody z jednym wiatrakiem, to się nie dziwie. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej