Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Rotfl!
RooteK:
Przed chwilą jechałem na krzyzowej2. Była to misja z EU07 i Bipami (ja troszkę zmieniłem skład ;) )
Wjeżdżam na stacje i nagły musiałem zaciągać :| na wjazdowym było S5 !
Kibelek miał S10. Dawno temu powinien ruszyć.
Co trzeba w eventach poprawić :/
Na starych wpisach (oryginalnych) dzieje sie tak samo.
heh ;)_) ale rotfl
MKaczy:
" W strone słońca "
prof_klos:
Hm - widzę, że wykolejenia w MaSzynie stają się coraz bardziej realne:
Jak tego dokonałem?
Otóż jadąc w kabinie B z dość duża prędkością na scenerii testowej kabina się wychyliła w niewłaściwą stronę. Jak wiadomo - jest to już dość dobrze znany błąd.
No i podczas tego zjawiska, dałem "pełną rurę" wykolejając pojazd. Efekt widoczny na screenie powyżej ;-)
bohunIC:
Dobre, ale ja mam lepsze ;)
prof_klos:
Miałem dziś bardzo ciekawe zdarzenie na 'Bałtyku'.
Korzystając z dnia wolnego, postanowiłem się rankiem przejechać wstawiając w scenerię ED72.
Zaczęło się od kłopotów z odpaleniem składu. Po uporaniu się z ów - już w trakcie jazdy - pojawiły się następne (hamowanie środkowego członu oraz wywalanie nadmiaru). Jednostka jakby nie chciała jechać. Najlepsze jednak stało się w Bałtyku - otóż tam na czołowe wyskoczył mi EN57. Widząc go na horyzoncie wolno się zatrzymałem, jednakże tamten nawet nie zwolnił... Wbił się w mojego edka po trzeci człon. Oba pociągi się zatrzymały lecz po chwili... EN57 ruszył; i to z takim kopytem jakie znamy z naciskania klawisza [ i ] na trybie debugmode. Wszystko działo się tak szybko, że nie zdążyłem zrobić screena. Efekt końcowy był taki, ze kibelek zepchnął/wykoleił na jakimś rozjeździe ED72 a sam pojechał dalej...
Śmiech na sali. A było mi się słuchać natury ED72 który tego ranka od początku odmawiał współpracy...
Intuicyjna bestia.
Postoi sobie na odstawczym parę latek. Może ostatni człon pójdzie do innego ED?
Czas pokaże.
Tymczasem uważajmy na bezlitosne kible na szlakach! :)
Jedyny screen - już po zdarzeniu - wykolejony ED72.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej