(Bez komentarza [tzn. jeden - te białe wagony to są standardowo źle zrobione w pliku scenerii]):
Lub:
~
Album.
@down: nie czepiać się szczegółów :P ale faktycznie, scenerię ściągnąłem i odpaliłem, nic nie zmieniałem .. trzeba pogrzebać ;d.@Krzysiek626: E, to sorry, jestem z MaSzyną od jednego dnia i każdy na początku zaczynał, nie wiem co trzeba zrobić .. jak się obrazili to trudno, nie zmuszam nikogo żeby było inaczej. Pozatym zanim pojawił się twój post użytkownik na dole powiedział, że w pliku scenerii jest źle i poprawiłem treść. Aha, co do kariery - nie potrzebuję, tylko przeglądam forum i w razie czego pytam/ udzielam się.
@Mariusz1970: Szanuje twoją osobę jak i dodatek, tak samo jak Defilera. Ale jak już wspomniałem, jestem początkujący i o tym nie wiedziałem. Obraziłeś się - na żarty czy też nie - szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi.
@edit_ktoryśtamzkolei: Po zajechaniu sobie drogi na jednym torze EU07-503 (BOT) postanowił zostawić swoich pasażerów i zepchnąć mnie (EN57-795ra) z toru. Nie miałem szans ...
Dziękuję za uwagę~
[Post zmieniany tyle razy ze względu na odpowiedzi, ortografię itp.]