Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

PaPiK Cargo S.A dodatki :)

(1/4) > >>

PaPiK Cargo S.A:
Oto przedstawiam dodatki nad ktorymi pracuje (sprezarka-eu07 wreszcie sa dwa rodzaje zeby bylo bardziej urozmaicone 4e i 303e ) w tym tez syreny i inne ) prosze pobierac i zglaszac jakies bledy jezeli takowe beda.
oto link;

>PaPiK_Cargo_S.A_dodatki<

Pozdrawiam

BLAcKboY:
W paczuszce jest dźwięk went-ep07, a w pliku .mmd ep-08. Pierdółka, ale jednak...
W każdym razie u mnie ani 303e ani 4e nie chodzą.

Dodano po 53 sekundach:

W paczuszce jest dźwięk went-ep07, a w pliku .mmd ep-08. Pierdółka, ale jednak...
W każdym razie u mnie ani 303e ani 4e nie chodzą, pomimo zmany dźwięku na went-ep07.
Jeszcze jedno, Brak dźwięku 60.
W każdym razie ręczne przepisanie dźwięków do starego pliku .mmd rozwiązało problem.

RooteK:
bo to nie są kompletne pliki MMD i mi też nie działa :) edytuj pliki oryginalne i z nowymi d.źwiękami i zamień tylko wpisy z dźwiękami które cię interesują. (horny, i compressor)

PaPiK Cargo S.A:
Witam panowie
tak bo to sa plikimmd od troszke innych lokow jak byscie mieli problem to podesle mmd prawidlowe:)
 A za ta pomylke z went-ep08 to przepraszam

maciek_1988:

--- Cytat: "PaPiK Cargo S.A" ---Witam panowie
tak bo to sa plikimmd od troszke innych lokow jak byscie mieli problem to podesle mmd prawidlowe:)
 A za ta pomylke z went-ep08 to przepraszam
--- Koniec cytatu ---

No to ja bardzo prosze o wrzut bo ciezko odpalic symka z obecnymi plikami mmd. Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej