Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark2007
Maniakus:
A mi nie działa SU45. Wyskakuje "Player train init" a potem błąd. Zrobiłem wszystko co trzeba i nie działa. POMOCY
Tomiexpress:
--- Cytat: "Maniakus" ---A mi nie działa SU45. Wyskakuje "Player train init" a potem błąd. Zrobiłem wszystko co trzeba i nie działa. POMOCY
--- Koniec cytatu ---
jaki błąd? Nikt tu nie jest jasnowidzem, tym bardziej iż piszesz że wszystko zrobiłeś jak trzeba.
Maniakus:
dodałem do dynamic.dat ten wpis
301D
SU45
1
Wpis do scenerii też sie zgadzał (symek oka wykrywał)
i tyle. I wyskakuje "Palyer train init failed"
Tomiexpress:
--- Cytat: "Maniakus" ---dodałem do dynamic.exe ten wpis
301D
SU45
1
"
--- Koniec cytatu ---
hmmmm.... o .exe to niesłyszałem, .dat to by pasował ;)
oczywiście pamiętałeś aby wpisać to recznie a nie metodą kiopiuj/wklej i zostawiłeś nad i pod linie wolna? I jeśli masz loka w katalogu dynamic/pkp/su45 to niewiem może wpis w scenerii?
mój wygląda tak : node -1 0 su45-147 dynamic PKP\su45 su45-147 301D 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
i działa bez zarzutu
Maniakus:
to dziwne bo robie wszystko według schematu i nadal nie działa. Wiem jak sie daje wpisy i wogóle bo takie loki jak ET42 i EP09 instalowały sie i wgrywały bez zarzutu. Aha mam zainstalowane wszystkie tak zwane "nowe.exe". Więc nie mam pojęcia czemu nie działa.
A malutkie dosłownie tyciutkie pytanie. Czy ona przypadkiem nie potrzebuje jakichś nowych dźwięków?? Bo to może być wina tego że nie mam do niej dzwięków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej