Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Quark2007
ROBO89:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---(...) Podstawienie exe664 za 674 nie powinno sprawić kłopotu a dowiesz się czy tu jest przyczyna.
--- Koniec cytatu ---
Nie. Sprawdziłem na exe664 i jest tak samo.
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Wskaźniki W27 pewnie masz, ale może nie w tym folderze co trzeba. (...)
--- Koniec cytatu ---
Może masz rację. Jakbyś mógł, to napisz proszę gdzie co ma się znajdować co do tych wskaźników W27. (ewentualnie daj jakiś link do paczki z nimi w odpowiednich katalogach).
Krzysiek626:
--- Cytat: "ROBO89" ---
--- Cytat: "Krzysiek626" ---(...) Podstawienie exe664 za 674 nie powinno sprawić kłopotu a dowiesz się czy tu jest przyczyna.
--- Koniec cytatu ---
Nie. Sprawdziłem na exe664 i jest tak samo.
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Wskaźniki W27 pewnie masz, ale może nie w tym folderze co trzeba. (...)
--- Koniec cytatu ---
Może masz rację. Jakbyś mógł, to napisz proszę gdzie co ma się znajdować co do tych wskaźników W27. (ewentualnie daj jakiś link do paczki z nimi w odpowiednich katalogach).
--- Koniec cytatu ---
Podesłałem Ci kawałek mojego loga.
--- Kod: ---Loading - texture: textures\pkp/w27_12.bmp
OK
Loading - text model: models\w27.t3d
--- Koniec kodu ---
Masz tu wypisane ścieżki do tekstury i modelu wskaźnika.
Jeśli masz w innym miejscu, to należy przekopiować .
@EU07-483
W pierwszym poście napisałem że z żeberka jedziemy do Koniewic, EU07-503 - nie napisałem że mamy wracać. Ta misja jest w starym Qarku
Ms2 na sąsiednim torze to event dla składu ze Skwarek. Co prawda jak już wracałeś po ustawieniu ręcznie przebiegu to nie dostałeś wjazdu na tą końcową stację, bo to nie ten skład tam ma wracać.
Wrócić można tylko w pierwszej misji.
Z tym ograniczeniem masz rację, też o tym myślałem ale nie wiedziałem jak to zrobić. Prędzej tory bym wyprostował w notatniku:)
ROBO89:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---(...)
Podesłałem Ci kawałek mojego loga.
--- Kod: ---Loading - texture: textures\pkp/w27_12.bmp
OK
Loading - text model: models\w27.t3d
--- Koniec kodu ---
Masz tu wypisane ścieżki do tekstury i modelu wskaźnika.
Jeśli masz w innym miejscu, to należy przekopiować .
(...)
--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem i wszystko jest na swoim miejscu. (Dziwna sprawa)
Krzysiek626:
@Robo89 działa już link z paczką Quarka 2007, pobierz paczke jeszcze raz i podmień pliki, może jakiś błąd przy ściąganiu lub wypychaniu na serwer był.
Strzelec:
ja mam problem z wskaznikiem W8 . Jest ale cały biały i niewidac na nim zadnego ogranoczenia. Poprostu trójkat jest biały. Niewiem moze brakuje mi textury ale jak patrzałem to mam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej