Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Bytom-Katowice

<< < (10/12) > >>

eu07_304:
taka sugestia. Tekstura zwrot34r300pods-new.tex wypitnie nie pasuje do podsypki torów, jakiej użyłeś w swojej trasie (TpD-oil#.tex). zwrot34r300pods-new.tex należy używać przy teksturach z rodziny TpBpS. Do tych drewnianych znacznie bardziej pasuje zwrot34r300pods.tex

Damian92:

--- Cytat: "EU7_304" ---taka sugestia. Tekstura zwrot34r300pods-new.tex wypitnie nie pasuje do podsypki torów, jakiej użyłeś w swojej trasie (TpD-oil#.tex). zwrot34r300pods-new.tex należy używać przy teksturach z rodziny TpBpS. Do tych drewnianych znacznie bardziej pasuje zwrot34r300pods.tex
--- Koniec cytatu ---

Wiem, że nie pasuje ale niewiedzialem czy jest inny typ zwrotnicy co by pasował, ale najwidoczniej jest ... :). Dziekuje za cenną rade.

Pozdrawiam Damian92

Dodano po 19 minutach:

Witam ponownie. Zmieniłem zwrotnice na ''zwrot34r300pods.tex'' i wyszło tak : http://img99.imageshack.us/my.php?image=bytom8gz0.jpg jest o wiele lepiej ...

JONIN_EZT:
ja to bym generalnie zaproponował zrobic nowe zdjecia podsypki do zwrotnic.

Są tylko takie 2 podsypki. W tej co teraz dałeś to wygląda lepiej.

Damian92:
Witam. Mam pytanie, czy jest ktos chętny do zrobienia tabliczek do semaforów ? Są to tabliczki na semkach które są w Bytomiu a w symku ich niestety nie ma i trzeba je zrobić a ja z braku czasu nie moge się za to zabrać. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to prosze zagadac na PW lub GG 1035576.

Z góry dzięki

Pozdrawiam Damian92

Poscikk:
A nie możesz dać innych tabliczek? Przecież i tak nie będzie to trasa w 100% realna to tabliczki też możesz dać inne. Nic sie nie stanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej