Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Bytom-Katowice

<< < (6/12) > >>

paton:
Jak chcesz film z trasy Bytom-Katowice to napisz mi na priv.

Damian92:

--- Cytat: "JONIN_EZT" ---na Google Earth też są dosyc dobre zdjęcia i kolorowe tylko moga byc czasami problemy z wypatrzeniem torów przez jakośc zdjec ale nie jest źle

http://www.kolej.one.pl/ <-- tu jakbyś potrzebował więcej informacji na temat linii no i dodatkowo jest tam mapa poglądowa jak wygląda oraz zdjęcia.

--- Cytuj ---A co do układu torowego w Katowiacach to zrobie tak jak napisałes, ze bedzie tylko dojazd do dworca.
--- Koniec cytatu ---

ok no troche byś się pomeczył jakbyś miał dorabiac jeszcze dodatki ale może w przyszłości sie dorobi jako wersja 2.0
--- Koniec cytatu ---

Własnie sciągnąłem kilka dni temu Google Earth i nie jestem za bardzo zadowolony tymi zdjęciami, ktore tam są a zwłaszcza jezeli chodzi o układy torowe (bardzo słabo je widać), wiec bedę korzystał z mapki,do ktorej link przesłał  PEKAP powyzej no i na podstawie zdjęc i filmu, ktory z paton załatwi .Tak wiec jutro prace powinny ruszyć pełną parą :)

Pozdrawiam Damian92

lukaszqx:
Witam.

Dawno mnie tu nie było (No... Nawet bardzo dawno :) )
Moje wrażenia co do trasy... Sam mieszkam w Bytomiu i raczej nie ma co u Nas podziwiać. :) Ale tak... Zgadzam się, perony są różnej długości u Nas w Bytomiu. Jestem ciekawy, jak hala wyjdzie. :) Jeśli chcesz odwzorować trasę w 100%... To współczuję. :) Jest bardzo dużo zabudowań w samym centrum.
Tak poza tym, to trasa wydaję się obiecująco. :)

Pozdrawiam. :)

t0mcioo:
Damian92, polecam ci zaczac od dworca w katowicach - sa plany zrownania go z ziemia i wybudowania nowego.

no, chyba ze planujesz miec trase z nowym dworcem (chodz ciekawe kiedy go wybuduja).

ENKA:

--- Cytat: "Damian92" ---Bytom-Katowice
--- Koniec cytatu ---

Odpuść sobie. Żaden komp nie udźwignie Ci Katowic!
Jak sobie wyobrażasz zrobić ten układ torowy?
I skąd weźmiesz plany?

a poza tym Bytom też nie jest mały...

P.S
FPS będzie zabójczy.

Dobrze Ci radze ;) odpuść

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej