Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[model] Fals

<< < (4/10) > >>

Negroth:

--- Cytat: "hejnal" ---
--- Cytat: "defiler" ---Wozki do bani. Jezeli chcesz zdjecia takich wozkow jak w prawdziwych fals'ach to odezwij sie do mnie.
--- Koniec cytatu ---

Wózki są dobre. W wagonach towarowych stosuje się powszechnie 3 (może 4) typy wózków i nie ma znaczenia jaki to wagon wózek będzie ten sam.
--- Koniec cytatu ---

ale akurat te wagony mają bardziej specyficzne wózki...

defiler:

--- Cytat: "hejnal" ---
Wózki są dobre. W wagonach towarowych stosuje się powszechnie 3 (może 4) typy wózków i nie ma znaczenia jaki to wagon wózek będzie ten sam.
--- Koniec cytatu ---

Wozki w falsach maja charakterystyczny okragly otwor. Takie same wozki stosowane sa czesto w czeskich/slowackich weglarkach.
Zdarzaja sie oczywiscie falsy z wozkami 25tn czy tez zwyklymi 1XT ( bez okraglego otworu ) ale to jest niecodzienny widok.

queuedEU:
nie ma reguly co do wozkow - moze byc y25 (25tn) jak i 17xt lub 26-2.8

bohunIC:
Od Defilera mam piekny wózek z ''dziurką'' więc bedzie fachowo ale fakt faktem że i taki wózek jak jest nie jest taki zły. Pomost jak pomost mozna skrócic ale po co? o 10mm?

defiler:

--- Cytat: "queuedEU" ---nie ma reguly co do wozkow - moze byc y25 (25tn) jak i 17xt lub 26-2.8
--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi sie, ze jakas tam regula jednak jest. Widziales np. Falsa albo Eaosa z wozkami... przykladowo: 2XT ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej