Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

ET22-2000

<< < (7/12) > >>

MKaczy:

--- Cytat: "PEKAP" ---Co do kabiny to nie wiem dlaczego jest tak FPS-ożerna. W miejscu gdzie mam 31 FPS siedząc w normalnej lokomotywie, do której podłączone są wagony! to w tym samym miejscu w kabinie ET22-2000 (bez wagonów) jest zaledwie 16 FPS.
--- Koniec cytatu ---

Tak, to było nie uniknione, bo cały szkielet pulpitu to robota Queueda (a jak wiemy On nie skąpi sobie trójkątow) ale czemu az taki duzy spadek to nie wiem... U mnie jest tak ze jak patrze w bok i nagle na pulpit to mam róznice moze 6-10 FPS. (gram w 16bit i roz:1024x7... )

youBy:

--- Cytat: "MKaczy" ---róznice moze 6-10 FPS
--- Koniec cytatu ---
różnica 7 do 1 i 666 do 660 to jest 6FPS, ale znaczenie mniejsze. Podaj swoje osiągnięcia ogólnie
--- Cytuj ---roz:1024x7... )
--- Koniec cytatu ---
68 ;)

RooteK:
Zauważyłem jedną niedogodność :) według tego zdjęcia z ZNLE S.A.
http://www.znle.pl/galeria/et01.jpg
Wskaźnik napięcia z pantografów powinien być umieszczony już n a bocznym panelu a ty umieściłeś go jeszcze na środkowym :)

MKaczy:

--- Cytat: "glowawojtas0" ---Wskaźnik napięcia z pantografów powinien być umieszczony już n a bocznym panelu a ty umieściłeś go jeszcze na środkowym :)
--- Koniec cytatu ---

Nie dało rady dac na boczny panel bo tam juz mniejca nie było. A tak w ogóle jest dobrze, bo tam gdzie jest amperomierz, powinno byc pod skosem, ale nie dało rady tak zrobic w notatniku ":)

wagonPKP:
witam mam problem sciagnolem paczuszke ale nie bardzo wiem co i jak z nia zrobic bo nie potrafie jej wypakowac!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej