Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa

<< < (6/9) > >>

Żuk:
masz cos do zarzucenia?

defiler:
Żuk.... ile to juz razy mielismy identyczna sytuacje ? ile to juz razy to przerabialismy ? hm ?

Malo bylo takich ludzi co tworzyli trasy ? ba ! nawet byly screeny !!! ba ! Nawet trasy byly w 90% ukonczone ! a kiedy przyszlo co do czego, to co mielismy ? legendarna juz na tym forum wymoweczke " dysk mi padl kiedy to juz mialem trase opublikowac ".

Dobrze, ze gosc chce cos stworzyc, chwala mu za to. Zycze powodzenia.
Ma jakis problem, niech pyta ! Jest duzo obeznanych osob na tym forum, na pewno znajdzie pomoc.

Pzdr

Mariusz1970:
Normalnie, to takie wątki mnie denerwują z ww powodów, ale ten jest jakiś wyjątkowy. Pan programator jakoś podszedł to tego z poczuciem humoru i to mi się akurat podoba.
Panie prgramatorze życzę powodzenia, a szczególnie czekamy na ten głos zapowiadający :)

Pozdrawiam

bohunIC:

--- Cytat: "Żuk" ---juz od razu nie ma. Czlowiek nowy chce cos zrobic od tego jest forum. a zalozyl watek bo bedzie sie dopytywal o rozne linki i textury czy modele. A Wy od razu go gasicie. Ach jak takie bedzie nasze nastawienie to nigdy nie bedzie dobrze
--- Koniec cytatu ---

Fakt jest taki że chęci nie zawsze idą w parze z wynikami ale po to jest FORUM żeby o tym dyskutować jeśli chłop ma chęci, a brakuje mu troche fachu w ręce to trza mu pomóc! A jak mu padnie dysk to kupi se nowy i niepopełni drugi raz tego samego błędu! Wypadałoby przyjąć do pracy psychologa który odróżniałby prawdziwych zapaleńców od zwykłych żartownisiów i ''dysko-bójców''. Pamiętajcie że Wszyscy tak zaczynaliśmy.

Żuk:
Pierwszy post pierwsze plusy znanie sie bdb na 3dmax a co za tym idzie moze przybedzie nam modeli do tras:]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej