Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

ET40 pack do pobrania.

<< < (3/11) > >>

dol:
Pytanie tylko, czy jest sens, jakikolwiek, trzymać pliki tak krótko nawet jeśli, jak twierdzi EP08-015, nikt nie chce go testować, czy sprawdzać i wychwytywać ewentualne niedociągnięcia.

Ktoś kiedyś pewnie by napisał jakiegoś posta, że znalazł "babola", no ale jeśli ten plik ma tak mało osób, bo połowa go nie zdąży ściągnąć... no to jak to jest?

EP08_015:
A tak ze w dziale bugs leżał długo a napewno nie bede prosił by ktoś to łaskawie przetestowal. Od tego jest ten dział. Teraz pamietam wspaniałe czasy starej gwardii kiedy to każda *** była testowana prawie przez wszystkich. Najpierw dział devs potem bug-si. Wtedy inaczej traktowano dział bugs, traktowano to jak w pewnym znaczeniu zobowiązanie. tamte wspaniałe czasy już minęły bezpowrotnie. A dlaczego nikt paczki nie ma? moze dlatego że to jeden wielki babol stworzony przez Wielkiego amatora laika.

dol:
Przecież nikt Cię nie posądza, że robisz cokolwiek źle EP08... czy coś. Jednak musze przyznać Ci rację... stara gwardia dbała o maszynę jak należy... jednak nie jest chyba do końca tak tragicznie co?... mimo wszystko, że różnice widać gołym okiem, to są jednak ludzie którzy coś do maszyny wnoszą... nawet czasami uwaga laika może okazać się pomocna :)

EP08_015:
Ja nie mam do nikogo pretensji ani tym bardziej do userow. Jedyne co by było dobre to właśnie odrobine dobrej współpracy z twórcami którzy są ekspertami ale tez z tymi co dopiero zaczynaja zabawe z maxem (np ja).

emo2047:
Witam! Podłubałem troche w fizyce od EP05 i wyszło mi coś takiego:
http://milicz.co.uk/files/et40fizyka.rar

Niestety nie mogę znaleźć szczegółowych danych na temat tego loka. Potrzebny mi opis jak edytować fizykę (najistotniejsze elementy). Być może było o tym na forum, jakoś nie mogłem tego znaleźć.
Druga sprawa, czy kabina od EP05 w tym loku to duża zbrodnia?

Pozdrawiam!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej