Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Mega pack EU/P07
Mariusz1970:
Ściągnij sobie program do rozbijania tras w dziale inne. Tam w nim jest wyświetlona zawartość mojej MaSzyny i się dowiesz co mam (po nazwach plików).
Chyba, że je mam, a nie wiem, to to kolegi dzieła. Też możliwe.
Wiesz, ja ciężko jarzący jestem, ale zaczynam rozumieć, o ile to co sugerujesz jest prawdziwe.
A w ogóle to było w tym więcej żartu niż na serio.
Mati_An:
Już ściągnąłem i przeglądnąłem wcześniej, ale zapomniałem co tam masz w symku (przynajmniej tak wnioskuję po nazwach plików). Poza tym dzisiaj ja też ciężko jarzę i wszystko biorę na poważnie.
PS. EU05, odkąd zmył Ci się podpis zrobiłeś jeszcze trochę tych siódemek?
EU05:
Podpis tak naprawdę został zmyty... przed któregoś admina, widać był za długi, a mnie nie chce się wypisywać tego od nowa. Przybyły 514, 479, chyba coś jeszcze czego nie znasz, ostatnio 483 i właśnie przybywa 085 :).
One się tak wolno rodzą w bólach, bo niestety czasu jest mało. Czasem brakuje i chęci ;).
Pozdrawiam :)
Mati_An:
Przy tworzeniu czegokolwiek do symka jest ten sam problem, jak się ma chęci to nie ma czasu, jak jest czas to nie ma chęci itp. itd. Staram się już na siłę robić te tekstury (jak widać nie za dobrze to wychodzi) bo na 3ds'a czasami już nie mam siły patrzeć (na sceneri mam 10 km rysowania do następnego posterunku a tak mi się nie chce...).
Pozdrawiam i dzięki za uwagi.
EU05:
Nie... nie zawsze. Dzisiaj mam czas, mam chęci... więc tworzę. :) A na stworzenie czeka ponad 20 siódemek. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej