Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EW58, EW60 i EW55
EP08_015:
Prosze bardzo i sa oznaczenia i pare elementow podsofitowki.
Screny 20 - 30
Proszę o sprawdzenie modelu w trybie AI.
http://www.sendspace.com/file/b91mm1
Od razu zaznaczam ze kolega OLO_EU, który jest autorem tego modelu, odstapił źródła celem jego dokonczenia. Na dzień dzisiejszy wygląda on tak jak wygląda. Proszę o sprawdzenie go pod katem:
1- przechylenia na łukach
2- obracanie się kół w członie SB
3- sprawdzenie świateł przednich i końcowych.
4- obracanie się wózków na łukach i rozjazdach.
Narazie nad samym modelem już nie będę pracował, conajwyżej poprawię rażące błedy. Nadal model oczekuje na teksturę z reala, która to z pewnością doda uroku temu modelowi. Tekstura która obecnie znajduje się w paczce, to tekstura autorstwa OLO_eu.
Pozdrawiam i oczekuje na sygnały od Was o błedach.
wpisy:
--- Kod: ---//EW58
node -1 0 ew58-002-sa dynamic PKP\EW58 ew58-005-sa EW58-SA 0.0 connected 55 0 enddynamic
node -1 0 ew58-002-d dynamic PKP\EW58 ew58-005-d ew58-D 0.0 connected 55 0 enddynamic
node -1 0 ew58-002-sb dynamic PKP\EW58 ew58-005-sb EW58-SB 0.0 connected 55 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
JONIN_EZT:
proponowałbym jeszcze lekko przesunąc oznaczenia z nastawnika w prawo (no chyba że tak mają byc).
Jeszcze tylko oznaczenia do przełączników na pulpicie i chyba to wszystko już takiego potrzebnego będzie.
el16:
A jaki jest wpis do dynamic?
Mietek:
Przepraszam że umieszczam pytanie nie we właściwym dziale ale jak odpalam EW to na samym końcu wywala błąd treści ,, Cab not initialised !,, co jest nie tak ?????? a wpis do dynamic dat ja mam taki:
EW58-SA
EW58-SA
1
EW58-D
EW58-D
0
EW58-SB
EW58-SB
0
EP08_015:
Narazie tym nie pojezdzicie bo to model pod AI. Mam nadzieje ze ET_rulz przygotuje ładną fizyke pod to oraz mam takze cicha nadzieje ze uda mi się dokonczyc kabine. Narazie wpisy do dynamic.dat są zbędne.
Nowe screny - 32-38 - dodano listwy ozdobne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej