Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EW58, EW60 i EW55
Poscikk:
--- Cytat: reds0 w 11 Października 2007, 15:23:08 ---Przepraszam bardzo , czy ja mam tylko taki błąd , czy coś przeoczyłem w kabinie . Nie odpowiada mi SHP , tzn ogólnie się nie zapala po danym czasie jazdy .]
--- Koniec cytatu ---
A masz wyłączony tryb debugmode? Jeżeli masz go włączonego, to czuwak się nie zapala.
reds0:
Właśnie chodzi o to , że mam debugmode wyłączone
Grzegorz KK:
mógłbym poprosic na inny serwer nie moge dojśc do ładu z tym serwerem co podałeś.
Pozdrawiam.
JONIN_EZT:
--- Cytat: BiałaSowa w 11 Października 2007, 15:25:43 ---
--- Cytat: reds0 w 11 Października 2007, 15:23:08 ---Przepraszam bardzo , czy ja mam tylko taki błąd , czy coś przeoczyłem w kabinie . Nie odpowiada mi SHP , tzn ogólnie się nie zapala po danym czasie jazdy .]
--- Koniec cytatu ---
Chyba CA*...w EW58 nie ma CA. (chyba)
* - Czuwak Aktywny
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. EW58 nie posiada CA. SHP działa jak najbardziej. Sprawdziłem jeszcze raz na swojej trasie idziała. Kolego @reds0, spróbuj na trasach gdzie ten SHP jest. Trasy Quark, Krzyżowa, Ewkowo (beta) i chyba Drawinowo. I jeszcze jedno. Mylisz SHP z CA. CA włącza się po jakimś czasie jazdy, a SHP zapala się 200m przed Tarczami ostrzegawczymi, Semaforami wjazdowymi i na Semaforach (ale obok Semaforów wyjazdowych których w Symku jeszcze nie widziałem) W realu na dużych stacjach np Gdynia są SHP przy semaforach wyjazdowych.
Marconi:
Po raz kolejny okazuje się, że pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł.
Poprawiając błąd popełniony wcześniej, popełniłem następny. Poniżej jest link do plików *.chk, którymi należy zastąpić te z paczki. Tym razem sprawdziłem poprawkę i jest w porządku. Mam nadzieję, że innych "byków" nie będzie. Jeżeli coś znajdziecie, to proszę o uwagi.
http://www.speedyshare.com/996847190.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej