Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Importer z *.T3D na *.max

(1/4) > >>

Kolejarz:
Witam!

Słyszałęm ze takowy importer istnieje i bardzo prosiłbym kogoś kto go posiada o przesłanie mi na maila. Na skutek awarii dysku twardego utraciłem pliki źródłowe moich modeli kabin, mam je tylko wyeksportowane do maszyny. Z góry dzieki za pomoc.
Pozdrawiam!

youBy:
Tutaj pojawia się problem, bo o ile taki importer istnieje, o tyle pojawiają się następujące problemy:
a) model po imporcie jest nieoteksturowany,
b) modelu takiego nie da się ponownie wyeksportować, gdyż się pojawiają problemy,
c) w zasadzie nie wiadomo, kto takowy importer posiada.

To tyle, co mi wiadomo na ten temat.

CT:
Nikt go nie ma. Poza tym działał bardzo źle. Dobrym nawykiem jest nagrywanie danych na CD ;)

Bart:
Zauważyłem że najbardziej podatne na awarie są dyski autorów różnych dodatków do maszyny :). Czy jest ktos na tym forum co nic nie robił (tylko używał symka), a padł mu dysk? :)

Grand:
Trafna obserwacja. Niektorym psuja sie dyski oraz pliki .max jednoczesnie... Po za tym dysk nie psuje sie od tak. A jesli juz to wystarczy go podlaczyc do 2 kompa i zgrac na inny dysk zawartosc pierwszego. Jak gdybym ja robil cos wiekszego od trasy ktora zrobilem, to bym bardzo dbal o to aby efekt mojej dlugiej ciezkiej pracy nie poszedl na marne. A niektorzy tak spokojnie pisza " z podowu awarii dysku" . Korzystam z roznych kompow od ponad 14 lat i jakos dysk mi sie nigdy nie popsul, no chyba ze WIN-da sie nie odpalala ale to wystarczy zgrac zawartosc na inny dysk. Mysle ze wiekszosc sie zgodzi z moja opinia na ten temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej