Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Jakie programy??

(1/3) > >>

Bany....:
Witam
Ja jestem tutaj nowy, ale chciałbym od razu zabrać sie do roboty tzn chce stworzyć nowe trasy z nowymi składami(według upodobania). Wszystko jest ok gdyby nie jeden mały problem mianowicie jakie programy pomogą mi w stworzeniu czegoś takiego?? Chce stworzyć - można powiedzieć - nową paczke, ale to dopiero w przyszłości. Narzie nowe trasy i składy.Proszę o pomoc...

Pozdro...

defiler:
To nie jest takie proste. Umiesz sobie chociaz radzic z smkiem ? Umiesz chociaz tak podstawowe czynnosci jak w juz istniejacych sceneriach modyfikowac sklady ?

Ja Ci powiem tak ( żebyś miał pewna wizje, jak to wyglada ): samo skompletowanie paczki calosciowej, na podstawie juz istniejacej (c)Mariusz1970 + wychwytywanie + eliminowanie wszelkich bledow ( a bylo tego masa ) to dziesiatki jak nie setki godzin roboty. Kazda trase, trzeba przejechac kazdym skladem po kilka razy itd... zmudne zajecie.

Jezeli nie masz o tym zielonego pojecia, to porywasz sie z motyką na słońce - ale życze powodzenia.

Pozdrawiam
Maciek

PEKAP:
Do tworzenia scenerii jest program 3dsmax lub darmowy gmax. Skrypty masz na stronie głównej w download.

Tomek6996:
Dajcie chlopakowi szanse, niech na dzien dobry stworzy jakas fajna traske. Powodzenia!

defiler:
Nikt mu tej szansy nie odbiera. Jest tutaj ( jak sam napisal ) nowy. Dlatego zapytalem czy zapoznal sie juz z podstawami. Jezeli ich nie zna, no to ciezko widze tworzenie tras i składów ( modeli ? ). Tym bardziej "na dzien dobry".

Pozdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej