Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Gliwice- Kędzierzyn Koźle
darek71wrc:
Defiler !!! znowu komuś padnoł dysk ?? :)
youBy:
--- Cytat: "gfirlejczyk" ---Na szczęście robią Gliwice - KK. W zasadzie, to aby zachować pełen realizm to wypadałoby zamodelować całą śluzę w Łabędach. Dźwigi portowe, może nawet basen portowy. Nie mówiąc o ilości domów, mostów, całym nasypie i ulicach wzdłuż torów szczególnie od Szobiszowic.
Ale jak wyjdzie może być ciekawa. Ogólnie z dopieszczeniem to rok minimum. Ale życzę powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
I ogródki działkowe, gdzie są wjazdowe (chyba to są wjazdowe, te takie zniszczone bardzo); ale ten wjazd od Łabęd jest niepowtarzalny, gdyby udało się go uzyskać, to by było świetnie
firleju:
--- Cytat: "youBy" ---I ogródki działkowe, gdzie są wjazdowe (chyba to są wjazdowe, te takie zniszczone bardzo)
--- Koniec cytatu ---
Koło wjazdowych nie ma żadnych ogródków działkowych. Po prawej masz ulice a za nią byłą fabrykę lin i drutów, a po lewej jakąś byłą bocznicę (nie wiem do czego, ale rozjazd w torach ciagle jest) i bazę PKS-u z placykiem PZMotu oraz Babskiej Szkoły Jazdy. Na Szobiszowicach za to (siakiś 1km wcześniej) po lewej są chaszcze, a za nimi ogródki, ale widać zaledwie całe 100 m płotu (no moze więcej, ale dawno już tam nie byłem), a po prawej tory postojowe PRu i wjazd na G-ce Port.
youBy:
--- Cytat: "gfirlejczyk" ---Koło wjazdowych nie ma żadnych ogródków działkowych. Po prawej masz ulice a za nią byłą fabrykę lin i drutów, a po lewej jakąś byłą bocznicę (nie wiem do czego, ale rozjazd w torach ciagle jest) i bazę PKS-u z placykiem PZMotu oraz Babskiej Szkoły Jazdy. Na Szobiszowicach za to (siakiś 1km wcześniej) po lewej są chaszcze, a za nimi ogródki, ale widać zaledwie całe 100 m płotu (no moze więcej, ale dawno już tam nie byłem), a po prawej tory postojowe PRu i wjazd na G-ce Port.
--- Koniec cytatu ---
No mi chodzi o te semki pod mostem al. Jana Nowaka Jeziorańskiego, koło działek. A tak poza tym ten czterotor już w mieście jest fajny :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej