Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kolejna Wersja Kabniny ET22

<< < (15/17) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "AIR" ---Mariusz1970 chcesz wyzerować, zeby nie trzęsło? to przecież tracisz cały klimat jazdy !

Krzysiek626 to wtedy przy załączniu oporów by załączała się piasecznica
--- Koniec cytatu ---

A po co załączać opory? Pomyliłeś coś albo czegoś nie zrozumiałeś. Opory załączają się automatycznie. Natomiast włącznik wentylatorów wcale nie załącza oporów.
Połączone są włączniki: piasecznica i wentylatory. To nie jest jednoznaczne z sypaniem piachu przy załączeniu oporów rozruchowych.

Mauryk:
http://www.sendspace.com/file/innvxn  mogę prosić o odświeżenie linka, ewentualnie zamieszczenie zawartości na innym serwerze?
Dzięki z góry:)

Paweł Grzejszczak:
Witam wszysdkich
Czy ktoś mógł by mi pomuc bo mam taki problem amianowicie niemoge ściągnąć kabin oświetleń przyżądów itp. po prostu wyskakujom mi jakieś strony znapisem zaczynającym sie na SORRY ( jusz wiadomo oco chodzi )
albotesz pojawiajom mi się strony zktórymi tesz niewiem zabardzo co zrobić gdzie jest download itp. POMOCY !

Krzysiek626:
Na tak postawioną pośbę nie można Ci pomóc. Robisz dużo błędów, nie można Cię zrozumieć. Nie bardzo sam wiesz o co prosisz. Niestety strony wyskaują takie bo linki są czynne do 2 tygodni. Jedyne co mogę powiedzieć to download jest na stronie głównej MaSzyny. Tam znajdziesz zakładkę download.

Doktor M:
Witam

Niestety podany link do paczki zawierającej kabinę jest martwy. Pojawia się komunikat o usunietym pliku, stąd bardzo proszę o ponwne udostępnienie paczki do pobrania.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej