Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Kolejna Wersja Kabniny ET22
Krzysiek626:
--- Cytat: "AIR" ---Mariusz1970 chcesz wyzerować, zeby nie trzęsło? to przecież tracisz cały klimat jazdy !
Krzysiek626 to wtedy przy załączniu oporów by załączała się piasecznica
--- Koniec cytatu ---
A po co załączać opory? Pomyliłeś coś albo czegoś nie zrozumiałeś. Opory załączają się automatycznie. Natomiast włącznik wentylatorów wcale nie załącza oporów.
Połączone są włączniki: piasecznica i wentylatory. To nie jest jednoznaczne z sypaniem piachu przy załączeniu oporów rozruchowych.
Mauryk:
http://www.sendspace.com/file/innvxn mogę prosić o odświeżenie linka, ewentualnie zamieszczenie zawartości na innym serwerze?
Dzięki z góry:)
Paweł Grzejszczak:
Witam wszysdkich
Czy ktoś mógł by mi pomuc bo mam taki problem amianowicie niemoge ściągnąć kabin oświetleń przyżądów itp. po prostu wyskakujom mi jakieś strony znapisem zaczynającym sie na SORRY ( jusz wiadomo oco chodzi )
albotesz pojawiajom mi się strony zktórymi tesz niewiem zabardzo co zrobić gdzie jest download itp. POMOCY !
Krzysiek626:
Na tak postawioną pośbę nie można Ci pomóc. Robisz dużo błędów, nie można Cię zrozumieć. Nie bardzo sam wiesz o co prosisz. Niestety strony wyskaują takie bo linki są czynne do 2 tygodni. Jedyne co mogę powiedzieć to download jest na stronie głównej MaSzyny. Tam znajdziesz zakładkę download.
Doktor M:
Witam
Niestety podany link do paczki zawierającej kabinę jest martwy. Pojawia się komunikat o usunietym pliku, stąd bardzo proszę o ponwne udostępnienie paczki do pobrania.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej