Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria Tajfunowo
PEKAP:
Jest bardzo mało budyneczków, drzewek itd. ale sądzę, że to się zmieni bo to dopiero wersja alfa trasy. Brak tarcz ostrzegawczych i semaforów wjazdowych przed stacjami. Może wprowadzisz jakieś bardziej zaawansowane formy terenu takie jak górki, pagórki, dolinki... Bo jak na razie teren jest zbyt płaski.
hunter:
Jedynie w tej trasie podoba mi się środek - początek i koniec jest denny.
neo:
No przeciez napisalem ze to wersja alfa wiec poczatek i koniec jest denny, a co do gorek i pagorkow to wlasnie jest problem. Jeszcze nie umie tego robic. Cos kiedys probowalem ale to co wyszlo pozostawie bez komentarza.
ROBO89:
--- Cytat: "Akvin" ---Może sie mylę ale:
"Iceows powstał kilka lat temu nazywając się pierwotnie ArjFolder i był w głównej mierze nakładką na popularny niegdyś program do kompresji Arj. ArjFolder zawierał również w sobie moduł kompresji ZIP dzięki czemu był programem bardziej uniwersalnym bo pozwalał tworzyć archiwa w dwóch popularnych formatach. Autor programu, Raphael Mounier postanowił rozszerzyć go o wiekszą funkcjonalność oraz dodać nowy format kompresji ICE. Program zmienił nazwę na Iceows, a jego podstawowym formatem kompresji stał się ICE. Obecnie dostępna jest wersja 4.2b tego programu wpełni spolszczona wraz z polską pomocą."
(cytat: http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=408&t=3 )
Nie sprawdzałem...
--- Koniec cytatu ---
Jeśli tak to dzięki za info
Ale... to znaczy, że raczej muszę zainstalować ten programik oprócz WinRaRRA, którego już mam...?
andrev1989:
Teraz już możesz normalnie WinRarem odpakować, kolega neo zamienił już ten plik i można spokojnie ściągnąć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej