Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
UNOFF REV041006
pudel:
Wszystko działa! Nie ma błędu uderzenia w ścianę jak narazie nie zauważylem go moge zagrac ;)
PEKAP:
--- Cytat: "EU07-457" ---U mnie uruchamia się bez problemów, jednak nie mogę ruszyć składem, tzn. skład zachowuje się jakby cały czas był zahamowany (na manometrach wszystko jest OK). Testowałem to na kilku sceneriach i pojazdach.
--- Koniec cytatu ---
U mnie tak samo, jeszcze dodam, że po przypięciu do składu hamulce się zachowują jakby to była lokomotywa luzem (np. bardzo szybko się popełnia a skład zostaje nadal zahamowany).
pudel:
niestety na calkowie bład nadal egzystuje ale za to przejechalem linie 546
queuedEU:
Hehe Widze hunter ze twoje exp() niezle namieszalo - polowa forum narzeka na hamulce :)
--- Cytat: "pudel" ---niestety na calkowie bład nadal egzystuje ale za to przejechalem linie 546
--- Koniec cytatu ---
Odpal na advdebug i zapodaj log :). Co do tego, ze nie masz dzwiekow - masz spieprzony EU07.INI - efekt bugu w starterze ;]
Pozdrawiam.
hunter:
--- Cytat: "queuedEU" ---Hehe Widze hunter ze twoje exp() niezle namieszalo - polowa forum narzeka na hamulce :)
--- Koniec cytatu ---
No kurde, u mnie wszyściutko chodzi :P Coś Ty w moverze namieszałeś, że exe ma ponad 1mb :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej