Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[model] TEM2U
andrev1989:
Mam takie pytanie, czy będzie to tego modelu jakaś konkretna fizyka, a w późniejszym czasie kabinka?
Driver24:
no ja tu widze ze ma jednak uchwyt na sprzęg... więc to jest tylko kwesta autora...
YouBy chcesz foty tego tem2-168 na teksturki?
Szymon:
A czy przypadkiem ta Tem2-168 to nie jest wersja tem-ki z zaokrąglonym dachem???
Bo jeśli tak to te tekstury sie nie będa nadawac ,sory ze sie wciąłem w dyskusje
hejnal:
Tekstura jest niedokłądnie nałożona ale zapewne wynika to posiadanych materiałów. No i jest to zlepek tekstur z różnych loków.
youBy:
--- Cytuj ---Mam takie pytanie, czy będzie to tego modelu jakaś konkretna fizyka, a w późniejszym czasie kabinka?
--- Koniec cytatu ---
A ja mam pytanie, czy będą do tego loka jakieś konkretne schematy, a w późniejszym czasie charakterystyki?
--- Cytuj ---YouBy chcesz foty tego tem2-168 na teksturki?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, przydadzą się
--- Cytuj ---A czy przypadkiem ta Tem2-168 to nie jest wersja tem-ki z zaokrąglonym dachem???
--- Koniec cytatu ---
To jest TEM2 dokładniej mówiąc.
--- Cytuj ---
Bo jeśli tak to te tekstury sie nie będa nadawac ,sory ze sie wciąłem w dyskusje
--- Koniec cytatu ---
Nie tu, to się przydadzą potem :)
--- Cytuj ---Tekstura jest niedokłądnie nałożona ale zapewne wynika to posiadanych materiałów. No i jest to zlepek tekstur z różnych loków.
--- Koniec cytatu ---
Ważne, że w ogóle coś się ruszyło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej