Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Realistyczna trasa kolei piaskowych

<< < (15/49) > >>

Żabek:

--- Cytat: "hejnal" ---
--- Cytat: "Żabek" ---Eaosów też prawie nie będzie, bo one w tej scenerii w oryginale nie występują.
--- Koniec cytatu ---

Kto ci takich bzdór naopowiadał? A czym się wozi węgiel do elektrowni Jaworzno III? Taczkami?
--- Koniec cytatu ---

Szlaku JIII - KWK Sobieski nie ma w scenerii.

--- Cytat: "CTL w innym wątku dotyczącym poprzedniego podejścia do trasy" ---Spoko spoko Panie Żabku Pan sie nie boi o samorozładowcze. Wagony 15W, 401V i 401Vc sa gotowe, ponizej od prawej 401Vc i 401V:-)
--- Koniec cytatu ---

Myślisz, że miał na myśli modele do Traniza??

hejnal:
W tym wypadku myślę że to on (CTL) zrobił te modele.

Żabek:

--- Cytat: "kowi" ---Najlepiej wywiazal sie z tego problemu kolega @kudlacz ktory stworzyl tabor orginalny w odniesieniu do trasy ktorej tworzy, ale wiadomo nie kazdy ma do tego smykalke.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli ktoś pokaże (powie np. na gg) w jaki sposób zrobić model wagonu to nie ma problemu - foty na tekstury się zrobi - 3km do przejścia to wszak nie daleko jest. Tylko te pliki mmd i chk - dla mnie to zagadka.
Bo tak jak powiedziałem - byk będzie jeden, na Borze Górnym. Kibel będzie jeden - na Jęzorze Centralnym. Reszta to prawie wyłącznie tamary, radwany, automaty i sputniki. Prawdę powiedziawszy powinny być też parowozy Ty2, ale cóż...

hejnal:
Zrób tylko fotki. Reszte zrobi kto inny. ;)

Żabek:
Spoko.
Żeby nie było, że się pienię i nic nie robię - dwa skriny z dzisiaj. Troszkę drzewa podrosły i się namnożyły.

Oba w rejonie JCB.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej