Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pierwsza trasa początki
prof_klos:
Ta wieża jest mocnym akcentem!
Cesky Kretek:
Żuk: naprawdę szukasz reklamy na tamten billboard? :p Jeżeli tak to napisz do mnie na PM.
Ten przejazd wymiata, tego brakowało ;p
Grzegorz KK:
--- Cytat: "Negroth" ---czy to takie przeogromnie wysokie to nastawnia?
--- Koniec cytatu ---
WItam.
Te ogromne to chyba na pewno jest nastawnia:P a sceneria fajna :) zobaczcie ile anten nie wiem co to:) poniżej troche jest:):) sceneria jeszcze bardziej ciekawa:).
Pozdrawiam.
andrev1989:
To wysokie to prawie nastawnia:) Znaczy się zapewne wierza kontroli lotów, czyli taka samolotowa nastawnia:)
Sceneria się świetnie prezentuje, szczególnie ten przejazd z ciężarówkami i samochodami. Tylko trochę mi tutaj pachnie amerykańskim klimatem;)
Żuk:
Ta wieza to wieza telewizyjna :D. A nastawnia stoi blisko torów zaraz za przejazdem. A swoja drogą jeżeli możecie to podajcie jakieś ciekawe linki z modelami choćby nawet takie samochody- będzie realniej na przejazdach.
P.S. Mati nastawni nie przesune bo brakuje mi tego klimatu kiedy jest minimum skrajni spełnione. Fajnie sie mija taką infrastrukturę zza nastawnika. Może ktoś byłby chętny na dołączenie sie do projektu, samemu zrobienie 100km trasy z dobrym terenem zajmuje duzo czasu.
Dodano po 5 minutach:
Myślałem żeby w miejsce gdzie jest miejsce na twoja reklame wstawić np. zdjęcie Jarasa i krótki text, tak aby był na zawsze z nami, podczas przemierzania symkowych kilometrow. Co Wy na to czy to dobry pomysł?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej