Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pierwsza trasa początki

<< < (12/19) > >>

eu43:
Ja również mam ten problem ;(

Apropo screenów, które widziałem... Sceneria jest ogólnie fajna :). Jest mało semaforów kształtowych w MaSzynie, więc nie mam nic przeciwko temu, by one tam były.
Słupy wysokiego napięcia też spoko :D. Podobnie z otoczeniem scenerii. Jest dużo drzew, zbiorniki wodne i ciekawe budynki :)

Nie pozostaje mi nic innego, niż czekać na wyjście działającej paczki ;)

Pozdrawiam, Tomek.

Sakorius:
Witam

Proponuję wszystkim przed zainstalowaniem scenerii, stworzyć kopie plików w katalogu Scenery\tr, gdyż po ich nadpisaniu przez pliki zawarte w paczce, mogą wystąpić problemy z teksturami wysięgników (np. -K13 lub -D13) na innych trasach (zamiast wysięgników widać białe tło).

bohunIC:
Tutaj wstawiam to co RAR z folderem brakujących modeli i inc'ów, także potym się powinno odpalić, i jest tam też plik Test_again! znajdziecie tam kilka eventów, które znajda się w jednej z misji. Pozdro

http://rapidshare.com/files/8149688/brakujace.rar.html
http://rapidshare.com/files/8160630/tr.rar.html

A to że wyskakuje UNKNOW SWITCH  itd, to wina 3d maxa 8 bo kiedy pracowałem na 3d maxie 4 to niebyło tych bugów, niewiem czemu tak jest chyba wina skryptu :( Jak ktoś jest w temacie to zapraszam na GG może da się to wyelyminować.

Krzysiek626:
KIlka uwag.
17 km torów, w kilku miejscach ciekawy orginalny pomysł na otoczenie.
Jak zwykle -pomimo szczątkowego terenu- wyczuwalny jest klimat podobny do scenerii częstochowskiej.  Po dołożeniu trawki ( HE HE) paru drzewek i budynków może a raczej na pewno zapowiada się ciekawie. Jestem mocno ciekawy co będzie w okolicach pętli ( górna część scenerii) no ale ja jak zwykle....wiadomo lubię jak jest kłębowisko torów.
Nie wiem czy mam rację, ale łuki wydają mi się za ciasne. Może jednak tak ma być.

napadało ciut śniegu, ale w grudniu tak powinno być.

oko:
a mi wywala symka a koniec logu mam taki....tpbps-new3.tex czyżbym nie miał tej textury?;p;] pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej