Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pierwsza trasa początki
uetam:
--- Cytat: "bohunIC" ---
--- Cytat: "Mateu" ---Nie wierze ze tam jest siec nad torem przy ktorym stoi magazyn...
--- Koniec cytatu ---
Jest sieć, cóż magazyn świetnie podpasował do dokoracji terenu, a niewiem czy zwróciłeś uwage że jest podwójny drut na bocznicy od magazynu :) No to przecież są szczegóły! chyba nie bedizemy sie czepiać na tym etapie prac!
--- Koniec cytatu ---
Ta, a potem bedziesz poprawial tory stacyjne... Cos mi sie nie che wierzyc. Nie zwrocilem uwagi, bo widze ze moje propozycje i tak macie gdzies i ciagle jest wzsystko tak jak bylo.
pozdrawiam
Żuk:
Coś na poranne śniadanko:]
Slyszała, naszemu sąsiadowi ogiera ukradli a i o szlaku nic nie wspomne hahahahah.
6godz. nocnych i 20 km szlaku jest. Ale szlak to zobaczycie już sami jadąc.
Bartek:
Bomba, ale na tej stacji moim zdaniem semafory kształtowe nie pasują. Stacja nowoczesne, perony zadaszone, ale kształtki tu jakoś wadzą... Kształtki bywają na małych stacyjkach w małych miastach z reguły. A może jest gdzieś w Polsce taka stacja z zadaszonymi 4 peronami i semaforami kształtowymi?
amator:
Jak dla mnie to też nie pasują...
Dodano po 31 sekundach:
A te perony takie wysokie, fajne! :)
Żuk:
NIE SA WYSOKI WYSTAJA NAD GŁOWKE SZYNY 0,3[m]. A CO DO SEMAFORÓW TO BEDA ZMIENIONE NA KSZTAŁTOWE BO COS SIE SYPNELO Z SEMKAMI. 3 MIN ROBOTY
P.S.
JAKA WYSOKOSC MA BYC PERONOW WYSOKICH? Nie chce mi sie szukac zeszytu z technikum. Trzeba wkoncu zrobic z 3 stacje z wysokimi peronami. Po raz pierwszy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej