Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
[premiera] ST44BF (seria 3000)
Cesky Kretek:
No proszę... za userbara człowiek dostanie wszystko przed premierą. :)
No jak odpaliłem to full wypas. Pinke cudo.
A lud głośniej krzyczy: Jeszcze, jeszcze! :)
Mietek:
Model robi wrazenie naprawde super mieszkam blisko koncowej stacji LHS wiec takie loki widze codziennie na zywo. Ciekawe czy bedzie kabina jeszcze do tego loka czy bedzie mozna siasc w maszynie za pulpitem tego cudenka :)
Mariusz1970:
ST44BFdumb:
Co do błędu Cannot load dynamic object st44-3001 from w modelu ST44BFdumb, to trzeba usunąć komentarz w chk na końcu linijki:
było:
Dimensions: L=17.4 H=4.62 W=2.95 Cx=0.1 // SA3
ma być:
Dimensions: L=17.4 H=4.62 W=2.95 Cx=0.1
Nie wiem dlaczego ale mi to pomogło (tłumaczę to sobie, że exe oczekiwał jeszcze jakiegoś parametru a otrzywywał głupoty z komentarza). Napisałem sobie krótki programik który usuwa mi na wszelki wypadek wszyskie komentarze na końcu wiersza.
Ponadto w oryginalnym mmd nie słyszałem dźwięku motoru, więc skopiowałem z mmd starego ST44.
było:
engine: dieselmotor_st44.wav 150.0 0.05 0.5 0.04 0.5
zrobiłem:
engine: dieselmotor_st44.wav 220.0 0.3 0.9 0.03 0.95 //normalized: AM/(PWR+nmax)
ST44BF:
Odpaliłem też ST44BF, ale kabiny nie ma, pomimo iż plik kabinaBF.t3d istnieje. Byłem naiwny, że może a nóż...:)
Pozdrawiam
Mariusz
Czomo:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---
ST44BF:
Odpaliłem też ST44BF, ale kabiny nie ma, pomimo iż plik kabinaBF.t3d istnieje. Byłem naiwny, że może a nóż...:)
--- Koniec cytatu ---
Tak ten plik jest zastanawiający bo też myślałem że może.... ale jednak zmyłka grzebałem w plikach ale nic nie znalazłem próbowałem wpisów ale się wysypywał co to za plik fałszywy?? niby jest ale po co??
Mariusz1970:
w chk tego pliku zastąp
Engine: EngineType=Woodward Trans=15:68 Ftmax=425000 Vhyp=20 Flat=1
wpisem z SM42, wtedy się nie wysypie, ale później to ..... sam zobacz.
Na pierszy rzut oka było to wszystko dziwne dla mnie no niby widze plik z kabiną, ale ilość plików w folderze jakaś mała. youBy prawdopodobnie niepotrzebnie je wrzucił do paczki.
Pozdrawiam
Mariusz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej