Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Lokomotywa 401Da

<< < (3/7) > >>

ET22_RULZ:

--- Cytat: "EP08_015" ---Etek a pudło i kabina? Jesli identyczne to nie problem wtedy tylko przesunąć oś i masz SM25 :D
--- Koniec cytatu ---

Kolega napisal wczesniej, ze roznia sie dlugoscia, co prawda pomylil sie bo SM25 ma 8 640 mm. Ale same pudlo rowniez rozni sie szczegolami. Istotna roznica jest tez to, ze 401Da ma zestawy kolowe wewnatrz ostoi. W ogole, duzo MK uwaza, ze SM25 i 401Da to te same lokomotywy. Kabiny 401Da nie widzialem, ale widzialem kabine SM25 (mozna ja zoabczyc na mojej stronie) - moim zdaniem roznia sie znacznie wyposazeniem - SM25 to w koncu lokomotywa z przekladnia hydrauliczna, a 401Da posiada przekladnie elektryczna.

Szymon:
Prace cały czas trwają a na dowód tego pokazuje screen:

http://eu07.pl/imageshack.us/img473/401da1oe3.jpg

tokarekdawid:
heh, no pięknie, pięknie. mam nadzieję, że to nie tylko słomiany zapał.

Szymon:
Otóż ogłaszam wszem i w obec ze nie jest słomiany zapał a jest to lokomotywa 401Da (to dla tych co nie zauwazyli),jedyne problemy jakie mam to problmy dotyczace mapowania ale dzisiaj rano był mój wielki dzien bo wszystkie problemy no moze prawie wszystkie zostały rozwikłane.

Słuchajcie moi drodzy,wszyscydobrze wiemy ze dopóki nie dostane zdjeć nadajcych sie na tekstury to nici z modelu ,nie wypuszcze modelu bez porzadnych tekstur,więc dawajcie zdjecia na mój mail :szymciu21@op.pl

Kozi:
nie zapomnij o wiezarach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej