Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

UNOFF REV290706

<< < (11/22) > >>

Profeta:
Witam!
Zauważyłem brak kolejnej charakterystyki, mianowicie 104E1.chk, czyli EP09 z klimą i połówkowymi patykami.
Pozdrawiam!

queuedEU:
No to by sie zgadzalo bo wlasnie jest to na kanonicnej 674 tworzone...
ale ale....
To raczej niczego nie tlumaczy bo ztcp do pewnego momentu modyfikowania bylo wsio ok, tzn chyba :D nie jestem w 100 procentach pewny....
Wykrzaczanie prawdopodobnie powoduje zbyd duza ilosc taboru, bo raczej nie ewenty. Jutro przeanalizuje backupy tworzone po dodaniu kazdego szczegolu - moze to cos pomoze w rozwiazaniu problemu?
...

Profeta:

--- Cytat: "queuedEU" ---No to by sie zgadzalo bo wlasnie jest to na kanonicnej 674 tworzone...
ale ale....
To raczej niczego nie tlumaczy bo ztcp do pewnego momentu modyfikowania bylo wsio ok, tzn chyba :D nie jestem w 100 procentach pewny....
Wykrzaczanie prawdopodobnie powoduje zbyd duza ilosc taboru, bo raczej nie ewenty. Jutro przeanalizuje backupy tworzone po dodaniu kazdego szczegolu - moze to cos pomoze w rozwiazaniu problemu?
...
--- Koniec cytatu ---

Krzysiek626 twierdzi, że wie gdzie jest bug, ale powie to dopiero w środę, jeśli wcześniej nie zrobi tego Abu. Abu z kolei twierdził kiedyś na łamach tego forum:

--- Cytuj ---O ile się nie mylę tą niekompatybilność można usunąć jednym wpisem do scenerii - ważne, bo to 'ostatnie' exe ma poprawiony bardzo poważny błąd.
--- Koniec cytatu ---

Niestety nie podał jaki to wpis.
Pozdrawiam!

queuedEU:
No swietine. Wiec w takim razie dzis metoda brute force wpisujemy wszystkie mozliwe wyrazy do scn coby wykminic ten tajemniczy wpis.
Oczywiscie n wszelki wypadek umiescmy go w dyrektywie

#undef _DEBUG
   {
    }
#endif

na wypadek nieobslugiwaa wpisu ;)

Krzysiek626:
CYT:
Krzysiek626 twierdzi, że wie gdzie jest bug, ale powie to dopiero w środę, jeśli wcześniej nie zrobi tego Abu.

Nic takiego nie twierdziłem!
Owszem wiem czemu exe 674kb się wysypuje, ale nie ja o tym informowałem!
Co do @ABU:
pomyłka, nie chodzi podanie rozwiązania ale o pewną opinię twórców, lub konstruktywną konsultację.
Jeżeli tejże nie będzie czeka nas nie łatwa praca.
Co do exe Q. nie wiem nic więc proszę nie mieszać tych spraw.
Nie jestem u siebie i nie mam możliwości sprawdzenia exeka Q, ani innej pracy do Symka.

PS:
Konsultacje oczywiście na PW a nie na forum! Jeśli ktoś jest zainteresowany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej