Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
UNOFF REV290706
EP08_015:
Jak narazie nikt nie wie gdzie siedzi błąd. Wyeliminowanie go wiele by zmienilo w exeku finalnym. Wiele mozna zrobic, ale niestety za duzo sie nie pogra, chyba ze bedzie sie jezdzilo samymi lokami.
lagerkvist:
Więc z całym szczunkiem dla inowatorów: jak zwykle pokazuje się papierek po batonie, a nie batona. Osobiście uważam, że bezmyślne jest rozbudowywanie exe, podczas gdy ono posiada błąd praktycznie wykluczający przyjemność z jazdy na wielu dostępnych trasach. Jazda po jednej na krzyż, którą udało mi się uruchomić, nawet z chmurkami i przesiadką do loka tuż obok, nudzi mi się po paru-, praunastu dniach. Przykro mi. Należy celebrować to, co jest tego godne.
Profeta:
--- Cytat: "lagerkvist" ---Więc z całym szczunkiem dla inowatorów: jak zwykle pokazuje się papierek po batonie, a nie batona. Osobiście uważam, że bezmyślne jest rozbudowywanie exe, podczas gdy ono posiada błąd praktycznie wykluczający przyjemność z jazdy na wielu dostępnych trasach. Jazda po jednej na krzyż, którą udało mi się uruchomić, nawet z chmurkami i przesiadką do loka tuż obok, nudzi mi się po paru-, praunastu dniach. Przykro mi. Należy celebrować to, co jest tego godne.
--- Koniec cytatu ---
Z całym szacunkiem, ale błędy są po to by je eliminować. Myślę, że nie jest to wystarczający powód by wszystko rzucić w błoto. Zwłaszcza, że z tego co widzę wrócił Krzysiek626, który rzekomo zna ową tajemnicę i może się z nami w końcu nią podzieli.
Pozdrawiam!
lagerkvist:
Powtarzam: bezmyślne jest rozbudowywanie exe, jeśli błąd nadal istnieje. Ergo: skupić należało by się nad rozwiązaniem błędu. Nie trzeba rzucać w błoto, jeno naprawić. A potem, kto wie... Oczywiście, to mocne słowa i zaraz mogą pojawić się głosy: nie umiesz zrobić, to nie marudź.
DiziXagi:
Na co wy narzekacie, mnie wszystko działa poprawnie... no może nie wszystko ale i tak jest lepiej niż na poprzednich.
Nowy loader jest lepszy od starego a instalując Q moda nie trzeba nadpisywać exe, wystarczy zmienić nazwę (nowego) na eu07q.exe i mamy dwie niezależne maszyny w jednym katalogu.
BTW Q-> Kawał dobrej roboty ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej